Húúú! Voltam a mocis bulin!Tök király volt kaja; koktélok és jó csajok! Majd holnap felrakom a képeket!Mert most fáradt vok+ felvételire készülök!Annyi képet csináltam! Fogunk venni egy tök tuti kabit nekem!Meg lehet, hogy UVEX bukóm lesz(ez nem dicsekvés hanem megosztom az örömet!)És kaptunk egy csomó ajándékot!!
Helló mindenki !!! nah ja , tényleg azt mondta h nem müxik az óra , + h 8000km van benne + h gumi csere kel rá ! mert el koppot !!!NEMTOM mit tegyek!!!!!!!!!!!!!!
Csá Zoli! Képzeld megyek motoros "fogadásra" a Yamaha szalonba holnap! Bemutatják a 2007-es R1-est és kaptunk rá jegyet!A szalon küldte nekünk! És kisorsolnak jegyeket a 2007 es Spanyol MotoGP-re 2 db-ot!!!!!!!!!! Bármi megtörténhet!Majd csinálok képeket és küldöm fel a fórumra!
Egy motorszerelő aszondta h egy 10esé visszalehet tekerni mert egy ahvernak 05ös rsevan és kérdezte h miylen óra van benne mert ha sima akkor 1üveg söré visszatekeri ha digitális akkor egy 10es
Pedig nem éri meg visszatekerni az órát mert mindne dolgon látszik h kb mennyi van benne! és észreveszik
ha nem cserélsz le miden árulkodó nyomot ami meg sok pénz... szal.... sztem csak egyszerűen nem volt kímélve... alkudd le a gumi árát az árából + számolj rá és cigánykodj
hát persze hogy az ha össze vissza fékezel meg kapartatsz, ha valaki normálisan motorozik akkor ennél a motornál nem az, és igen nem vagyok az a döntögetős tipus mivel az itteni szarrakás utakon én nem merek hülyülni.
hát ha már gumit kell cserélni akkor szerintem felejtős a dolog, az enyémbe van több mint 10000km és még mindig nagyon jó állapotban vannak a gumiaim (még a szöröcskék is rajta vannak). azt a mocit vagy rendesen gyilkolták (most gondolok a kapartatásokra pl.) vagy nem 8000km van benne.
Gondoljatok rám holnap 10 től!!!!!