Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elmegyek szívesen majd add meg az msn-ed de lehet h már felvettelek
és akkor 2-en 3-an elmenünk szolnokról
5-ben 10000 RPM 100KM/H
tavaszal nem megyünk el pályázni ? 90kmre lakunk egymástól és ide 15kmre van egy kis gokart pálya ami ezeknek pont elég
olyan 40 km-re merészkedtem el eddig de amint többet tudok majd végre menni megyek kicsit messzebbre is lehet h majd a mátrába is felnézünk bár kicsit félek mert elég durva meg megyünk majd gokart pályázni kecskemétre
rob te mien messze mehetsz el vagy voltál eddig az rs-sel ?
neked 5-ösben mennyit megy?
5-ösben 11-es fogaskerékkel 85 volt
jaja hideg úton 1-esben elmegy a hátulja tőgáznál
nekem 35-öt de egyik ismerősömnek kivitte a 38-at nem tudom h nekem miért nem...
1-esben mennyit megy ha teljesen kihuzatod nekem 40-et
Neked akkor nagyon keményen gyorsulhatott
nekem 11/47 neked 11/53
most igen
és akkor az első 11-es????
lefoglalom a yamahás fórumot az aprilia dolgaimmal
majd ha nem gyorsul leszállok útközben és megtolom:D
bocsi 53
de a gyári áttételnek az aprilia.com-on 14/57-est írnak h annyi a gyár által elfogadott
én mondjuk 67 kg vok... akkor valahogy úgy fog mint a régivel de azzal se gyorsult olyan gyengén:D
lasabban fog
nekem így gyorsul úgy mintha gyári lenne talán egy ici-picit jobban gyorsul
de az a pilota sulyától is függ!
remélem annál nem fog lassabban gyorsulni ahogy a régi kipuffal és akkor nincs baj
azt mondta a szerelő h meg fogom érezni a gyorsulás külömbséget de nyárra inkább túrákat tervezgetek ide oda 1 naposokat
ha nagyon gyenge akkor vissza rakom meg ha csak szolnokon járkálok
Az már kurva sok lesz ha 47-es a hátsó!!!!!
A 13-mas az pont a határ!!!!!!
neked a 13-as sokat vett el a gyorsulásból??
én is ezen parázok kicsit h sokat fog veszíteni a gyorsulásból a hátsó gyári az vagy 47 vagy 53 de nem tudom pontosan
mind 1 mert szolnokon amúgy sem lehet nagyon teperni mert roszak az utak és ha kimenek akkor meg nem jó ha 90 fölött mek kicsivel és nem tudok 1 kamiont se megelőzni ha beérem
Nem lesz egy kicsit nagy az a 14-es?
Mekkora a hátsó fogaskereked???,