Ha kapsz zsebpénzt, én nem kapok, és inkább kifizetem azt a + benyát + élvezetért, és a + biztonságért, mert ez sokkal biztonságosabb, nem tolnak le az autók a picsába.
waro vizet prédikálsz és bort iszol (gilera...TDR...)de mind1 Tiger nem neked mondta hanem Balkonak hogy ő az az Balko szarozta le.msnen?hát mondjuk ma
Ez hogy mi a jó motor ez így faszság!!
125-ös 4T-nek is megvan a maga feelingje, meg sajátossága...
Mert gecire megy a 125-ös 2T csak egy 16 éves gyerek nem tudja zsebpénzből fenttartani, míg egy 125-ös 4T zsebpénzed töredékéből ...
Meg ha arra kell Waronak hogy 100-110-el kimotorozzon a világból 2-3 liter benzinnel úgy hogy közbe semmi zsibbadás, fájdalom Erre a célra mondjatook már 1 jobb motort
Amúgy felesleges vitázni, mert úgyis mindenkinek a saját motorja a legjobb
Szal kár veszekedni ...
Már ne is haragudj!Mondtam én olyat, hogy szar a motorod?Hmm?Egyébként nekem kifejezetten tetszenek a chopik!Csak tehát nemkéne olyat írni ami nem is igaz...Ezt te mondtad..És én itt most le is zárom a témát!Zoli mikor leszel msn-en?Szerenék veled dumcsizni.
Egyébként ebben teljesen igazatok van,hogy a 2t jobban megy 125-ben,mint a 4t!! De azért a 4t is tud egy 100 utazót,ami azért nem kis sebesség esetleges esés tekintetében!!! Azért ami a 4t melett szól,hogy nagyon jó a hangja!
Most ez a 10nél dugócsere, de nagy cucc az legalább megy mnit a picsa, sztem ez tökre hülyeség h mindenki ezt mondja 10ezernél dugócsere, megvan a maga hátrány meg az elönye is a 2T-nek.
Én pl 125ösbe mindenkép 2T motort vennék mert nem szeretek cammogni, 50esnek is huzom sose gurulok vele 50-60al , ha jó az ut meg nincs olyan nagy forgalom huzom neki mint állat csőgázon , had menyen az a dolga én ezt szeretem Azért van
Azt,hogy nem egy 2 filléres motorom van,igaz használt,tudom a 2t jobban megy,mert mentem 2t-vel,de igazából nem érdekel! Szal azért írtam,mert pár ember itt nagyon elvan tévedve! Amugy én csak válaszolok mindenre! Balko leszarozza a hyosung-omat? Én leszarozom az ő robogóját! Ennyi
Amugymeg igazából ez balko meg az én dolgom nem nagyon értem mit kell őt védeni,mert megtudja ő magát nem?
Jaaa,ok!!Ad már meg az msn-ed Warowex Z3 remélem majd talizunk nyáron!
125-ös 4T-nek is megvan a maga feelingje, meg sajátossága...
Mert gecire megy a 125-ös 2T csak egy 16 éves gyerek nem tudja zsebpénzből fenttartani, míg egy 125-ös 4T zsebpénzed töredékéből ...
Meg ha arra kell Waronak hogy 100-110-el kimotorozzon a világból 2-3 liter benzinnel úgy hogy közbe semmi zsibbadás, fájdalom Erre a célra mondjatook már 1 jobb motort
Amúgy felesleges vitázni, mert úgyis mindenkinek a saját motorja a legjobb
Szal kár veszekedni ...
Már ne is haragudj!Mondtam én olyat, hogy szar a motorod?Hmm?Egyébként nekem kifejezetten tetszenek a chopik!Csak tehát nemkéne olyat írni ami nem is igaz...Ezt te mondtad..És én itt most le is zárom a témát!Zoli mikor leszel msn-en?Szerenék veled dumcsizni.
Nem ismerek Varga Ákost
Én pl 125ösbe mindenkép 2T motort vennék mert nem szeretek cammogni, 50esnek is huzom sose gurulok vele 50-60al , ha jó az ut meg nincs olyan nagy forgalom huzom neki mint állat csőgázon , had menyen az a dolga én ezt szeretem Azért van
Amugymeg igazából ez balko meg az én dolgom nem nagyon értem mit kell őt védeni,mert megtudja ő magát nem?