Még a "legszarabb" 25ös is annya hátán bassza a tiedet, és azokba meg elég 25önként dugót cserélni.
De ebbe csak dugócsere, semmi más, és cserébe megy, nincs tele olyan fölösleges faszságokkal mint vezérmű
jah balko inkább hadjuk az acélbetétes témát,mert neked pénzed nincs,csak egy robogóra! Amugymeg nagyonis megvan az okom miért nem veszek 2t 125-öst!!! 10 000-nél dugó csere??? az aztán minőség!!!
Jah arról ne is beszéljünk hogy kinek milyen feje van mert legalább nem hordok 80as évekbeli szemüveget meg télen nyáron Acélbetétest hogy bele rohadjon a lábam.
röhögjetek leszarom az az átfestett régi szar rs meg a hyosungodat nyelné le keresztbe képzeld itt is van motoros klub csak nem netes, vagyunk itt jópáran ja és nem csak speed. és nem kategóriánként választom a haverokat. ki vagy te hogy nem mondhatok neked olyat??? és a másik dolog meg az h oan szarfaszú mint te h képzeled itt más anyját szidni??? "egyben leszoktam nyelni" épp itt az ideje h befejezd mert rajtad is csak röhögni tudok
JAH IGEN!!!! Bocsi! Ezt még elfelejtettem mondani!!! Én azért nem rakok fel képet magamról,mert én nem reklámozom se a motorom,se magamat......vagy az van benne,hogy hátha valakinek végre megtetszel???? Mondjuk igaz 16 évesen ilyen,fejjel,mint a tied ki se mennék utcára!!! Ebben igazad van!
Tudod én legalább nem egyedűl motorozok,mert nem vagyok előitélettel a motor fajták ellen,chopper,speed,enduro,nekem mind1,hogy kinek-milyen motorja van,ha jófej jöjjön velünk motorozni!!!! Majd akkor pofázzál ha ennyi energiát fektettél egy motoros klub megalakulásásban,masik dolog meg az,hogy egy ilyen szarfaszú mint te nem mondhatja nekem,hogy kuss,mert az ilyeneket mint te egyben leszoktam nyelni!!! Az ilyet mint te,a földön rugdosnás acélbetétessel,amíg könyörög,hogy haggyad abba! Na mind1 én befejezem ezt mert haver is itt röhög rajtad mellettem,meg az átfestettet régi RS-eden,na csá!!!
semmi bajom nincs a chopperesekkel kivéve az ilyet mint warowex vagy ki a rák és akkor mivan ha nem odavaló a tudásom még?? a közelbe még egy tetves gokartpálya sincs amin motorral lehet menni!neked lehet odavaló a tudásod csak én addig nem mondok semmit amig nem láttalak motorozni. ennyi. és ezt az egészet nem kötekedésnek szántam!
képzeld nem vok egy magas ember, 170 centi. romet kormányába meg beleakad a lábam szal ennyi (látszik h még ilyenen se ültél) amugy meg van fennt kép amin rajta vok szal kuss nem mint neked a buzi farkasos szarod.
ha eleged van az oldalból akkor nem kötelező feljönnöd rá tőlem kicsit messze van a Hring (260km) szal nemigen vtam még rajta motorral de nem is mostanába fogok annyira nem érdekel a pályázás (persze jó lenne kiprobálni) engem inkább a stunt riding vonz! és nem védek senkit. csak rühellem az ilyen parasztokat mint te aki igy szidja (szinte ok nélkül) a másikat! ja és a robogós témához annyit fűzök h itt látszik h még kivülröl se láttál egy normális fullos 70es robeszt, nemhogy mentél vna vele....
looooool,balko-nak tényleg alig ér le a lába a TZR-ről!!!! rsata meg még nem látta a hringet ugyhogy ez baromság,hogy ott pályázik,mert nem oda való a tudása még!!! amugy nekem van egy chopperes haverom Zsoltinak hívják,egy BMW R1200C-je van és bizony ezek a kis 125-ös speedek csak néznek pirosnál mikor elindúl!!!!
Jah ata! te meg ne az RS-ről rakjál fel képet,hanem magadról,hogy hány cm is vagy!! merthogy a romet pont a mérethez megy az tuti,sok korlátolt kis fasz
De ebbe csak dugócsere, semmi más, és cserébe megy, nincs tele olyan fölösleges faszságokkal mint vezérmű