Mondtam olyat hogy szar az 1000es gixxer vagy az R1 nem???Tudod én is szeretnék pár év múlva 1 ilyet birtokolni csak előbb ki állok az esőre hogy majd leérjen a lábam.
Ettől akadtam ki rád te kis köcsög!!!! #10 Balko - Szeged ma 10:17
Utálom amikor ide jön az ilyen vidihez a sok okos(nem szayergre gondolok)és elkezd okoskodni hogy ilyen program olyan program azért mert vki utálja a robogókat azok attól még ugyan OLYAN FASZÁÚL MEHETNEK ÉS ODA VERHETNEK EGY R6,R1-t ENNYI NEM KELL MÁRIS FELIZGULNI. Mivel nekem is 1000cm-es motorom van így joggal vagyok kiakadva,hogy egy oldalon mered említeni a robogót az 1000-esel
Waro, ne foglalkozz velük ...
irígyek ...
vdani, sztem nem szar a 4ütemű 125-ös ...
Mert arra hogy 110-120-al körbemotorozd 2X a Balatont 1 tank benzinnel úgy hogy közbe a kislábújjad se zsibbad, az nem hártány!!!
Balko, az a 2 csaj ...
idáig nem szóltam, de ha már szóbajött
de mind1 .... kinek a pap, kinek a paplan
amúgy megérthetnétek 1mást !! Tél van, senki nem tud motorozni, és feszültek az idegek
Mindenkinek igazavan, meg senkinek sincs
Én pártatlan vagyok!!
Én egyedül az osztást nembírom!!!!
Anyádba vissza???? Amugymeg vdani666,csak annyit még,hogy én nem nyitnám ki a számat az a beköpésed után,hogy különolajos 2t-nél nem szabad motorféket használni!! Régi 30 éves motoroknál ok,hogy nem nagyon szabad,mert keverék,de az ujjaknál......
Még mindig 1 évvel tapasztaltabb mint te,amugymeg vdani666,legyeél büszke magadra!!!! fogadjunk,hogy ezek a balfaszok hívtak,hogy kicsit oltsál!!! jó nagy csicska vagy ember :S:S:S A másik dolog meg az,hogy arra is legyél büszke,hogy vizsga nélkűl jársz a 180-as MTX-el
az 1 dolog hogy hány fok van
Ilyenkor mindenki Síelni jár
Utálom amikor ide jön az ilyen vidihez a sok okos(nem szayergre gondolok)és elkezd okoskodni hogy ilyen program olyan program azért mert vki utálja a robogókat azok attól még ugyan OLYAN FASZÁÚL MEHETNEK ÉS ODA VERHETNEK EGY R6,R1-t ENNYI NEM KELL MÁRIS FELIZGULNI. Mivel nekem is 1000cm-es motorom van így joggal vagyok kiakadva,hogy egy oldalon mered említeni a robogót az 1000-esel
tán behúzod a kuplungot és alapjáraton gurulsz
már megint mindenki okosabb mindenkinél
Waro, ne foglalkozz velük ...
irígyek ...
vdani, sztem nem szar a 4ütemű 125-ös ...
Mert arra hogy 110-120-al körbemotorozd 2X a Balatont 1 tank benzinnel úgy hogy közbe a kislábújjad se zsibbad, az nem hártány!!!
Balko, az a 2 csaj ...
idáig nem szóltam, de ha már szóbajött
de mind1 .... kinek a pap, kinek a paplan
amúgy megérthetnétek 1mást !! Tél van, senki nem tud motorozni, és feszültek az idegek
Mindenkinek igazavan, meg senkinek sincs
Én pártatlan vagyok!!
Én egyedül az osztást nembírom!!!!
Na béke srácok
Pííííííísz
2. nem kell rá vizsga mert nem megyek vele útra
3. te nevezel csicskának?