Gondolom valami hatalmas dolgot nyertél azzal,hogy belémkötöttél! Amugymegha jobban megnéznéd a hozzászólásokat,akkor rájönnél,hogy nem csak ugy van,hogy fekete-fehér minden! Szal Balko-ban is volt elég sok hiba,a semmiért én ilyet nem írok!!! Amugymeg elektromos rollerem 7 évesen volt,azóta kaptam egy 500 ezer forintos chopper-t ugyhogy,azt meg ne szarozd!
Egyébként ezt most nem baszogatásból írtam..Tehát nem azért mert balhét akarok.Na szóval aki Z3-om haverja az az enyém is! Ettől függetlenül itt a fórumon mindenki a haverom, én legalább is úgyérzem!Vagy rosszul?
Te kinek képzeled magad?Kivagy te itt?és akkor mivan ha Balkonak robogója van?Nemszámít!Én még egy elektromos kisrollernek is örülnék.Eléggé baképzelt vagy szerintem..Idejössz kurvaany*dozni?Kivagy te?
panasonic az az egyik legjobb márka fényképezőbe nagyon bitang dvdbe tvbe szintén az élen jár nem úgy mint a szánalmas F1es csapata de arról nem tehet mert ugye ők csak a pénz egy részét adják,de ebbe ne is menjünk bele
Egyébként ezt most nem baszogatásból írtam..Tehát nem azért mert balhét akarok.Na szóval aki Z3-om haverja az az enyém is! Ettől függetlenül itt a fórumon mindenki a haverom, én legalább is úgyérzem!Vagy rosszul?
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MSN
Te kinek képzeled magad?Kivagy te itt?és akkor mivan ha Balkonak robogója van?Nemszámít!Én még egy elektromos kisrollernek is örülnék.Eléggé baképzelt vagy szerintem..Idejössz kurvaany*dozni?Kivagy te?