Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mint egy jó cc-s bringa
amúgy ezzel mit akrtál kihangsúlyozni hogy 500E ft?ezt tényleg nem kötekedésnek írom csak érdekel.
Gondolom valami hatalmas dolgot nyertél azzal,hogy belémkötöttél! Amugymegha jobban megnéznéd a hozzászólásokat,akkor rájönnél,hogy nem csak ugy van,hogy fekete-fehér minden! Szal Balko-ban is volt elég sok hiba,a semmiért én ilyet nem írok!!! Amugymeg elektromos rollerem 7 évesen volt,azóta kaptam egy 500 ezer forintos chopper-t ugyhogy,azt meg ne szarozd!
Hy!

Egyébként ezt most nem baszogatásból írtam..Tehát nem azért mert balhét akarok.Na szóval aki Z3-om haverja az az enyém is! Ettől függetlenül itt a fórumon mindenki a haverom, én legalább is úgyérzem!Vagy rosszul?
Ádám mondd már el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MSN
Hy!

Te kinek képzeled magad?Kivagy te itt?és akkor mivan ha Balkonak robogója van?Nemszámít!Én még egy elektromos kisrollernek is örülnék.Eléggé baképzelt vagy szerintem..Idejössz kurvaany*dozni?Kivagy te?
Palik hatalmas arc!!! Remélem nagyon elől végez most a Dakaron!
Palik komentárjai szoktak felkelteni
én szeretem az autókat emiatt az f1et is...ja meg palik kommentárja...hát az a legjobb benne
Én imádom az F1-t jókat tudok rajta aludni
panasonic az az egyik legjobb márka fényképezőbe nagyon bitang dvdbe tvbe szintén az élen jár nem úgy mint a szánalmas F1es csapata de arról nem tehet mert ugye ők csak a pénz egy részét adják,de ebbe ne is menjünk bele
Panasonic az milyen fényképezőben? Nekem kamerám van panasonicból!!!
Jah de nekünk Kameránk van a fényképezőnk az fuji és az se csinál hangot a vidihez.
nekünk is canon A410, szép képet csinál csak a videóhoz nem vesz hangot
Nekünk Canon camunk van naon faja
Pedig mennyi motorost láttam ma!
nem nem voltam Canonok szép képeket csinálnak az Olympusokkal és a Panasonicokkal egyetemben sonyt még nem próbáltam
Nem haver,nem nevezhető motorozásnak amit ma csinátam :((((( 1 kis kört voltam
Z3!!!! Canon-al szemezek! De láttam egy jó kis sony-t is!!! Warovex te voltál ma??
Zoli! ma voltál motorozni???
"lehet szerkeszteni"
Meg meg tudod photoshoppolni
győzd meg digit gépek má elég olcsón vannak elég jó képet csinálnak lehet szerkeszteni videot felvenni velük sok előnye van
De más ugyanígy van a 2t-kel, és ugyanígy meg is mondják, ez van...
Dehát hiába mondom neki ő a főnök