Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

14-es lesz de már megvan csak 1 alátét kell még amit már esztergálnak mert nem lehet kapni sehol se olyat... de sztem hétfőre meglesz
Hello mekkora lesz a fogaskerék????
kipuff ingyé volt kamionról mi...
igen ezt mondtam de már mondtam azt is h kicsi az első fogaskerék és teljesen kifutja magát..
de most cserélem le nagyobbra
régebben nem olyasmit mondtál hogy 92 körül volt gyárilag sportrendszerrel emg 96-97?vagy csak én emléxem rosszul?
oksa! Alig várom D:D:D
gyorsulásban nagyon sokat de végre még nem tudom mert még a kis fogaskerék van rajta de olyan plus 10 -12km/h-t dobott rajta
amint rajta lesz a nagyobb fogaskerék megnézem a végét és akkor megmondom:)
Jaja kurva mind1! Sőt sztem emgéri ha kifogsz egy alighasználtat sokkal olcsóbban mint egy origit :D
Mennyit dobott a gianelli rajta Robbmen miylen lett tölle? mennyi a vége?
sztem mind1 h melyik 50-est veszed meg mindegyik nagyon jó és kezdőknek kifejezetten kedvezőek persze az árukkal van probléma de használtan is vannak nagyon jók:)
semmit nem költöttem rá a kipuffon meg a nagyobb fogaskeréken kívül amúgy meg rs-t akartam mert a gpr-nek az illesztései meg az idomjai kicsit gyenge minőségűek...
Még jó hogy nem volt semmi baja nincs 1 éves a motorod
Meg amenyit ráköltöttetek má kipuffra meg minden szarra azon má ott vna a + 100-200 akk meg GPR is kijön má.
de sztem 50-esek között most nem ér meg plus 100 vagy 200 ropi külömbséget..
azért h 10-el jobban menjen
az enyémben derbi motor van sőt az egész majdnem az idomon kívül gpr
a gyári áttétekkel 14/53 100 fölött megy gyárilag de nekem 11/ valahanyas van és így 95-öt megy de most lesz lecserélve az első 14-esre
a gyorsulása 50-eshez képest nagyon nagyon jó :) és megbízható mert eddig még semmi baja sem volt
A GPR erősebb vagyis gyárilag 100 fölött van a vége de jó néz ki mind a 2ő! TZR megbízhatóbb! minőségibb! ismimnek van most akarja eladni! viszont a hangja a derbinek szunyibbb de viszont ne mvéletlen 900 000 HUF az ára...
jóéccakát
2003-as évjárattol kellene.
Hello.
Keresek TZR50-hez 2első telszkopot kompletten.
Sürgős lenne.
Akinek lenne az irjon.
Hello.
oly mindegy.ilyen nincs hogy "ez az 50es jobban megy".najó ha simsonhoz hasonlítunk akkor van
a tzr-nek AM6os minarelli blokkja van, a derbinek is minarelli csak nem AM6 szal nem ugyanaz
Hello!

Eszemben sincsen lecserélni!Menni szeretnék veled/veletek Visegrádra és ezzel a mocival! Tehát... Szóval remélem még azért te is eljutsz hozzánk!
Nem pont ugyanaz a blokkja?
ugyan az a két motor kinézet más,és a yamaha 100szor megbízhatóbb.motogp46 TZRje pl nagyon brutális és csak egy sportkipuff van neki rajta.folytás nélkül 95 a vége,8,5paci.
hellósztok.légyszi írja meg nekem valaki hogy kb mennyivel megy egy vadi új tzr 50 folytás nélkl?és a derbi gpr50r mennyivel erősebb? előre is köszi
ja de marha jól mentél már akkor is mikor ott voltunk szerintem ne cseréldle bár te tudod
Hy!

Sutyerák már sokkal jobban leér a lábam úgyhogy csönmdbe maradhatsz!Egyébként külalakra szép a DT!És egyébként nemszeretném lecserélni.És nem én veszem hanem a szüleim!Miből venném én?A 700Ft-os zsebpénzemből?!