Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia! hát rád biztos hogy jó annyira nem lógna rajtad de nem is feszülne..... ez pörfekt amugy .... hibátlan hát irsz egy mailt ha érdekel és meg lehet velem beszélni ott vannak az adati méregesd le magad
Hello!

Hova lettetek skacok!?Végre idetolom a seggemet a fórumra erre eltüntök! Zoli meg a többeik! Ez nemér!Zoli ha leszel akkor küld már el e-mailben a házszám stb.. meg a tel.számodat!
Hello!

Jagermanoka engem érdekelne a kabátod, igaz még csak most fogom megnézni!Mi használtat szeretnénk venni mert ugye én olyan 161-162 cm vok és én növök mint a Bolondgomba tehát..(Fél év alatt nőttem 5 cm-t! )Ezzel a nemírok felvételivel én nemtudok egyet érteni, mert nekem oda kell felvételiznem ahova mek.Nekem 1 db 3-as van az egész bizimben..Na szóval mennék oda a Szökésbe de komolyan tök tuti lenne enegm néznétek ahogy csinálom a magam hülyeséget egyben zseni dolgaimat.De télleg én vicces vok meg humoros stb.. (ugyan itt nem mutatom!) de egyben vág az eszem!
Sztem közelebről is megkéne nézni! De kívülről nem látszik rajta baj! Hány km van benne?? azt nem írták oda vagy csak vak vok Sztem nézd meg ha érdekel! Rossz nem lehet mert TZR
CSá eb! Ne parázzatok afelvételitől! Vagy sikerül vagy nem!
É alogikáddal nem értek egyget! az miatt mert ahogy ismerem feri kománkat még nehezíteni fog rajta! De könnyebb tuti nem leesssz! De úgy a legjobb ha olyan suliba mész ahova nem kell felvételi! Én sem írtam felvételit! gondolj bele! MEgúszod az izgalmat h jajj felvételi, jajj elkúrom, jajj felvesznek e?
srácok kurva jó áron eladó a kabim 2x volt rajtam: http://www.kepesmotor.hu/motoros_kabat/i?p=13404&c=4042 itt a link akit érdekel e-mail........
Ez a logika öcsém mehetnél a szökésbe
Hello!

Én nem gimibe megyek hanem szakközépiskolába. Mert haverommal azt beszéltük, hogy ugye a 2001-es és a 2004-es felvételi aránylag könnyű volt és a két idő között 2 év a különbség és az megint letelt(2005-2006)és most ugye 2007 tehát elvileg ennek nem kéne olyan nehéznek lennie!Lehet, hogy most nagy baromságot mondtam, de lehet, hogy nem!
Nekem nem volt csak elbeszélgetés hehe de azért ne parázz nem lesz az nehéz
milyen felvételire mész?gimi?az csak nem lehe olyan nehéz meg azért lehet megjelölni többet hogy ha 1 helyre nem vesznek fel lehesssen próbálkozni máshol is.
Hello!

Zoli megvan és el is küldeném neked postán az ATV Offroad Fury 4; Sperbikes Chalange; MotoGp4-t!OK?Megoldottam már ezt a problémát.Már csak a lakcím kell és küldöm is!Úú!Tökre nincsen időm semmire annyira készülök a felvételire mivel szombaton lesz, és nagyonf élek tőle!Ti is féltetek?Nem izgultatok a felvételi közben?Mert a tavalyi nem volt könnyű!De az a baj,hogy nem is a tananyagot kérdezik hanem megnézik a logikádat.Mondjuk nekem az irodalom/nyelvtannal nem lesz gond mert nagyfaterom 35 évig volt irodalom/nyelvtan/történelem szakos és mindenhétévgén lemegyek hozzá!Azt nemérem, hogy a felnőttek könnynen beszélnek amikor ők még nem is írak felvételit akkor! Azt mondták a szüleim, hogy mikor megvolt a felvételi akkor rögötn megyek jogsira és akkor már elvileg nyárra meglesz és ök jó lesz akkor!Remélem majd lesz kivel elmenjek! Én a matekrészétől félek a legjobban(a felvételi matekjántól)!Te is ennyire fostatok vagy csak én vagyok ennyire beszari?
Kössz de az nem kell.
Nem tudod honnan tudnék szerválni használtan?Mer ujonnan rohadt drága:S
hát villám nincs de ha gyári kipuff rendszer is kéne esetleg akkor az van
Hello Mindenkinek!
Sürgősen kellene nekem 2003-as évjárat feletti tzr50-hez első 2villa.Árban megeggyezünk akinek lenne.
Aki tudna az legyenszives szoljon!!!!!!!!!!!!Kössz.
Hello.
Nehogy Vita legyen belőle hangsúlyozom NEKEM nem tetszik ez a szin kész
ó hogy csezd meg nekem is ilyen színű van
simsonnal
Fasza nekem csak a szine nem tetszik
Nem fogja eladni az öccsé lesz már bocs ata hogy helyeted válaszolok.
Yamaha TZR 50 milyen????????
http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor_vpage.jsp?id=53429 mit szóltók ehez???????????????
Hogyhogy nem szoktál menni vele?? mivel szoktál meni? rs5edet eladtad már?
dehogy van. nem szoktam vele egyántalán menni multkor csaptam egy karikát az utcába vele de az annyi is volt...:S eddig 165öt mentem vele de nem is ment vna már többet 1-2 nél
Kinek kell a SBK:RC PS2-re?
Hello!

Óóó!Bence kiakartalak hívni mocizni, de olyan szar az idő, hogy nem megyek Tegnap éjjel durva volt az a "szél"