Balko[6535] tegnap 09:58Hát ez ténleg kurva vicces most mi a faszt kell röhögni mert véletlenűl elírt vvmit?? EZ A BAJOM BAZDMEG,MEGHOGY VALAHOGY MINDIG LESZOLSZ!!!! AMUGY RSATA VAGY KI AFASZOM VAGY,TE MEG MENJÉL VISSZA A HRINGRE KÖRBE-KÖRBE-t JÁTSZANI HÁTHA MEGUNOD A 70-DIK KÖRNÉL! Én addig motorozom!!!! amugy hozzád nem szoltam,vagy csak a buzidat véded??? na mind1,szopjon le mindenki,elegem van ebből az oldalból!!! 170-et menő robogó,R1-et verő 70-es robogó,szal szégyen ami itt megy....:S
álljál már le te chopperes majom! vedd vissza a gyönyörű napszemüveged ami a multkor az adatlapodon rajta volt a fejeden oszt menjél napozni te gyökér és tudod kinek az anyját szidd... esetleg a tiedet
Balko!!! Leszophatsz,te faszfej,kis geci!!! Mi a faszért nem esel már egy akkorát,hogy elfelejtsed az oldalt??? :S Elegem van a stílusodból!!! Ugyhogy a kurva anyád!! ennyi!!
Jók a képek!Z3 akkor majd remélem én is tudok menni meg te is tudsz jönni!Bence ma voltál motorozni??Majd csörgess már meg légyszI!Azért nem voltam mert egy csomó dolgozatot írtunk és meg kellett tanulnoma témazárót!:D
Eladóvvá vált a REPSOL CBR-em. 1 éves 7900 km-t futott. 14-es fogaskerék van rajta és narancssárga felnicsík lett rá téve,borulásmentes, vezetett szervízkönyvvel kedvező áron lehet rá szert tenni.
Jók a képek!Z3 akkor majd remélem én is tudok menni meg te is tudsz jönni!Bence ma voltál motorozni??Majd csörgess már meg légyszI!Azért nem voltam mert egy csomó dolgozatot írtunk és meg kellett tanulnoma témazárót!:D
(lehet roszul irtam)
Eladóvvá vált a REPSOL CBR-em. 1 éves 7900 km-t futott. 14-es fogaskerék van rajta és narancssárga felnicsík lett rá téve,borulásmentes, vezetett szervízkönyvvel kedvező áron lehet rá szert tenni.
Érdeklődni: kako.pal@chello.hu e-mail címen