Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vigyázzatok msnen motogp46 gépe vírust küld rá tok
Hello!Sztm többet fogyaszt egy kicsivel a nagyobb fogaskereket kipuff nélkül ne akard mert egyáltalán nem fog menni nagyon gyenge lesz nekem is 13-mas van 11-es helyett és egy giannelli sport kipuffom van sokat dob rajta a kipuff így mentem vele 120-at ez a VÉGE
császtok!!!!!!!!pepe vok.látom nektek már rég óta van tzr-etek és a segítségeteket szeretném kérni abban ,hogy nektek benne van a nagyobb fúvóka és a nagyobb fogaskerék és ez mit változtatott a motor kajálásán és a teljesítményén és a sebességén? légyszives írjatok kösz
Nagy itt a pangás!!!Mindenki "motorozik"
Magyarúl össze van törve a hátulja, me oda van írva h első kerk meg fejidom meg möszerfal épp, akk többi nem
ilyen fejidomos tzr 125öt még nem is láttam amugy a tzr 125 vagy a 125/ 50 topicba ird le ezeket
ja itt a emailom és az msn-em, abel14@freemail.hu
hali
én most akarok venni egy yamaha tzr 125-öst és ha valaki tudna róla mondani egy pár dolgot vagy videót küldeni azt megköszönném
ja és úgy érdemes-e megvenni hogy 50-es papirokkkal van a 125-ös??
Ja és el is felejtettem, BUÉK!!!!!! Minden TZR-esnek!!!!!!!!!!
Hmm... jó ár...de ki tudja, lehet rosszabb állapotú, mint aminek tűnik...
Hy!

Bocs srácok, hogy csak most írom az, hogy BUÉK!!!!!!, de haverommal voltunk csavarogni és olyan fél kettőre értünk haza Egyébként Boldog új évet nektek!

Van egy ilyen favicc hogy--BUÉK=Budapest újra éhezni kezd
BUÉk 6kor értem haza, 2 órát aludtam , és nem is vok álmos
Nektek hogy kezdődik 2007 ???, sztem fasza lesz
buék
BOLDOG ÚJ ÉVET NEKTEK SKACOK!!!
B.Ú.É.K. mindenkinek és balesetmentes motorozst!!!
"Motorozásban gazdag,Balesetmentes,ingyen benzintől duzzadó Boldog Új Évet Kívánok ",én is plussz még sok szép sunát
Jaja Buék mindenkinet!Jó bulizást ma estére !
Motorozásban gazdag,Balesetmentes,ingyen benzintől duzzadó Boldog Új Évet Kívánok
Hello!hogy hogy eltüntél mostanában?
Hy!!

Éppen ezt akartam megkérdezni a Bencétől, hogy honnan vette ezt hogy a mocidat bevizsáltatták:D
dehogy vizsgálták bence ne légy má ostoba ez a mi garázsunk és a légszűrő lett kitisztítva meg le volt csuszva valami vacak a légszűrőháznál...azóta rendesen indul meg minden