Hello!Sztm többet fogyaszt egy kicsivel a nagyobb fogaskereket kipuff nélkül ne akard mert egyáltalán nem fog menni nagyon gyenge lesz nekem is 13-mas van 11-es helyett és egy giannelli sport kipuffom van sokat dob rajta a kipuff így mentem vele 120-at ez a VÉGE
császtok!!!!!!!!pepe vok.látom nektek már rég óta van tzr-etek és a segítségeteket szeretném kérni abban ,hogy nektek benne van a nagyobb fúvóka és a nagyobb fogaskerék és ez mit változtatott a motor kajálásán és a teljesítményén és a sebességén? légyszives írjatok kösz
hali
én most akarok venni egy yamaha tzr 125-öst és ha valaki tudna róla mondani egy pár dolgot vagy videót küldeni azt megköszönném
ja és úgy érdemes-e megvenni hogy 50-es papirokkkal van a 125-ös??
Bocs srácok, hogy csak most írom az, hogy BUÉK!!!!!!, de haverommal voltunk csavarogni és olyan fél kettőre értünk haza Egyébként Boldog új évet nektek!
Van egy ilyen favicc hogy--BUÉK=Budapest újra éhezni kezd
dehogy vizsgálták bence ne légy má ostoba ez a mi garázsunk és a légszűrő lett kitisztítva meg le volt csuszva valami vacak a légszűrőháznál...azóta rendesen indul meg minden
én most akarok venni egy yamaha tzr 125-öst és ha valaki tudna róla mondani egy pár dolgot vagy videót küldeni azt megköszönném
ja és úgy érdemes-e megvenni hogy 50-es papirokkkal van a 125-ös??
Bocs srácok, hogy csak most írom az, hogy BUÉK!!!!!!, de haverommal voltunk csavarogni és olyan fél kettőre értünk haza Egyébként Boldog új évet nektek!
Van egy ilyen favicc hogy--BUÉK=Budapest újra éhezni kezd
Nektek hogy kezdődik 2007 ???, sztem fasza lesz
Éppen ezt akartam megkérdezni a Bencétől, hogy honnan vette ezt hogy a mocidat bevizsáltatták:D