Hali én erre az évre szeretnék egy 50 váltóst venni ti mit ajánlotok mert nagy dilemmába vok mert nincs túl sok pénzem és 200,000 alatt ki szeretnék jönni de nem szeretnék gázos motort venni hanem egy megbízható aránylag gyors de inkább nyomatékos motort szeretnék nem kell h 120al menyen mert a gázt a hülye is tudja húzni nekem az kell h jól kanyarodjon légyszike segítsetek!?.
helosztok!
véletlenül nem tudtok vmilyen tuning kipufogót vagy újat vagy használtat vagy boltot ahol lehet venni? légyszives segítsetek
én vok az aki régebben fent volt a fórumon stoppie
kösz Chopi majd megdumálom a szerelővel
Hát szégyellem ,mert a papám körbe építette növényekkel meg mindenféle szírszarral a garázsban ,ezért mocizni se tok ,és csak a faridom látszik ki ,úgyhogy most max azt lefotózom és felrakom ,mert nem engedik kiszabadítani szegényt .Talán így lesz egy fotó ,de ien grandfathert .
Fordulatszám alapján pici logikával rájössz mennyit megy
Amúgy veled már1X beszéltem itt a fórumon...
beszéltük hogy találkozunk ...
ugye
nem túl jó a memóriám de erre határozottan emlékszem
békés megyében lakok.És a kipufogó mennyibe kerül ?kipufogó nélkül mennyit ment nektek ?a 120at hamar elérte vagy kellett neki 5 km ?nekem most 90 a vége ami elég gyengus .az egyik haverom + azt ajánlotta h a fúvókához vegyek egy spotrlégszűrőt.nektek mi a véleményetek erről.és ti hol laktok ?
Ki szokott hungaroringre járni ?
Az szép teljesítmény!
Kell nekem is olyan kipufogó!
TUNING
még egy
Nagyon megkösöznném ha vki tudna nekem linkelni egy olyan magyar, esetleg angol honlapot ahol TZR50 tuningokat talalok!Előre is köszönöm:)))
véletlenül nem tudtok vmilyen tuning kipufogót vagy újat vagy használtat vagy boltot ahol lehet venni? légyszives segítsetek
én vok az aki régebben fent volt a fórumon stoppie
kösz Chopi majd megdumálom a szerelővel
Amúgy veled már1X beszéltem itt a fórumon...
beszéltük hogy találkozunk ...
ugye
nem túl jó a memóriám de erre határozottan emlékszem