Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

k610? az ilyen jó videót csinál?
Hello!

Végre szünetvan!!!!!! Rohatt jó idő van most!(nálunk legalább is..)!Bence ha megtudom fűzni aput hogy vigyen ki akkor kijössz
bekerült a TZR a szobába :
Z3!
Nem 6280nal,hanem Sony Ericcson k610ivel készült a videjó!
Igyekeztem megfelelni az elvárásaidnak
jóéccakát lusta banda
üdv
mi újság erre felé ??
Hello!!!
Ki motorozik még??????????
jóéjt
ja
Hello nem ezt én fényképeztem!!!!
ez mi vmi játék ??
Itt az OCC-m!!!!!!

Utálom az iylen felelőtlen embereket mint ennek a mocinak a tulaja!
Zoli hívj fel nagyon fontos!!!Most!
Hello!

Hú ez a moci nagyon LoL!Szegényke!Zoli bocs hogy nemvoltam msn-en tegnap, de faterom dolgozott a gépen és nemtudtam odaülni a géphez
Jaja enyém se fütöttbe van
Az enyém sincs fűtött garázsban de fedél van felette és levan takarva Legalább takarta volna le mert ez 1 az egyben kint aludt a szabadégen esőben hóban fagyban
*rozsda
Gecire szarrá van a külseje meg még blokja is rozsdás meg kipuff is ez szabad ég alatt aludt emberek, de kérdem én mien buta ember az ilyen aki megveszi netom hányszázezerér 6-7-8??? menyi egy új TZR??
és baszik rá leszarja magasról és szabad ég alatt alszik a gép , nem biztos de mitől lenne ilyen rozsdás, akinek ilyn mocra van pénze annak garázsra is , de nem???
Fűrdik a roszdában
WOW vadul néz ki, végülis alsóburkolatot leszedném talán jó lenne
Hát ez rohadt drága sztem.Hót rozsda az egész blokk Vagy 160-170ezer reálisár sztem
igen az országos TZRclub elnöke nevében
És mit írjunk neki? h érdeklődők vagyunk a motor iránk? vagy megszeretnénk kérdezni h mi a faszt műveltek szegény motorral? nekik iyesmi nem való! MEgbecsülni sem tudák!!
írjunk neki mailt