Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó az első motrot kaptam de utána 2 nyarat végig dolgoztam és ha minden igaz majd most el adom és jönn 125ös
a stílusom.. lehet hogy neked(meg úgylátom sokmásnak is)furcsának tűnik de szerintem kibírható természetű vagyok.nem agresszív meg tapló lehet hogy most annak tűntem de amúgy szerintem nem vagyok az.
amúgy meg.. és szerintem nem is vagyok az a kéregetős fajta meg nem is tesznek mindenk a seggem alá.van egy hülyegyerek Polgáron annak valami multimilliomos fasz az apja és van már vagy 2 robogója meg quadjalegalább 400-as.ya és 500E forintos KTM biciklivel szaladgál.de komoly
nem arról van szó kicsikancsó a stílusodról srácc, a stílusodról...
mert ti?inektek is fater vette nem?amúgy meg ilyen korodba még nem is tucc dolgozni vagyis tucc de állandó munkahelyed nincs
Szivemből szóltál testvér brühüm olyan szépen fogalmaztál,de megható

áhh de hogy ne alacsonyítsd le .............. hímringyó
igen?
és mit dolgozol?
5ösért 20e forint fatertól?
igen képzeld én fogom venni saját pénzemen.
így igaz , vártam már hogy valaki szebben fogalmazzon
Ez egy igaz vallomás
na elhuzhatsz a tudod hova kis takony....
tudod mit vegyál kymcot, ha az rs is mega tzr is szar
először kérdezd meg apukád, hogy mennyit szán rá
te?
te veszed?
igen?nem mondod!akkor rs-t veszek.
Lol aki se tzren se rsen nem ült, az ne állapítsa már meg mi szar meg mi nem
Á hülye vagy mennek azok 260-70 is folytás nélkül
én?rám gondolsz?hát persze.én egy kis szarosgyerek vagyok aki semmit sem ért a motorokhoz és csak veri itt nyálát.csak terhelem az oldalt.azt sem tudom hol van egy motoron a váltó én segghülye vagyok a motorokhoz és csak azért jöttem a világra hogy titeket idegesítselek.ez vagyok én!
igazából teljesen igazad van a régebbi 50es RSek FOJTÁSSAL mennek 110-120körül de ha kiveszik a folytást akkor olyan 180KM/H lehet a végük
ÖKÖR
Mekkora fasz vagy te
akkor mindkettő szar az rs-is meg a tzr-is. de én úgy tom a régebbi rs-ek 110-et simán menek nem tom folytással vagy anélkül.de gyorsabbak a régebbiek mint az újak.szerintem
Az 50esel se tudnék elindulni mert hozzá vok szokva a kurva robogóhoz De egyébként simsont amikor ide adják egy olyan 10-20perc mulva belejövök az elindulásba
Ennek biztos ez az első kuplungos gépe.
Biztos robija volt elötte.