a stílusom.. lehet hogy neked(meg úgylátom sokmásnak is)furcsának tűnik de szerintem kibírható természetű vagyok.nem agresszív meg tapló lehet hogy most annak tűntem de amúgy szerintem nem vagyok az.
amúgy meg.. és szerintem nem is vagyok az a kéregetős fajta meg nem is tesznek mindenk a seggem alá.van egy hülyegyerek Polgáron annak valami multimilliomos fasz az apja és van már vagy 2 robogója meg quadjalegalább 400-as.ya és 500E forintos KTM biciklivel szaladgál.de komoly
én?rám gondolsz?hát persze.én egy kis szarosgyerek vagyok aki semmit sem ért a motorokhoz és csak veri itt nyálát.csak terhelem az oldalt.azt sem tudom hol van egy motoron a váltó én segghülye vagyok a motorokhoz és csak azért jöttem a világra hogy titeket idegesítselek.ez vagyok én!
akkor mindkettő szar az rs-is meg a tzr-is. de én úgy tom a régebbi rs-ek 110-et simán menek nem tom folytással vagy anélkül.de gyorsabbak a régebbiek mint az újak.szerintem
Az 50esel se tudnék elindulni mert hozzá vok szokva a kurva robogóhoz De egyébként simsont amikor ide adják egy olyan 10-20perc mulva belejövök az elindulásba
és mit dolgozol?
5ösért 20e forint fatertól?
te veszed?
ÖKÖR
Biztos robija volt elötte.