Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!!! vegyél fel msnre ott könnyebb. / maszlik1@msn.com /
mennyire jó?nagyon!
megéri?NANÁ!
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Szeretnék venni egy Yamaha TZR 50 mocit. Írjatok már róla légyszi valamit. Megéri, nem éri, menettulajdonság, gyorsulás, stb. Előre is köszi.
Minden kedves fórumozónak Kellemes , boldog és szeretetben gazdag Karácsonyi Ünnepeket és sokkal jobb Új Évet kívánok
SZIASZTOK!!!JÓÉJT!!!BOLDOG KARÁCSONYT!
Biztonségi őr is dolgozik ilyenkor, meg a pékek is.
Mit dolgozik faterod?? Orvos rendőr tűzoltó??
BOLDOG KARÁCSONYT SRÁCOK!!!
boldog karÁcsonyt És ÚjÉvet kÍvÁnok mindenkinek
HEllo!

Boldog karácsonyt kíváánok mindenkinek!Mi már tegnap karácsonyoztunk mert ma apukám dolgozik!
Boldog Karácsonyt TZR 50 topic !!!!! ja és Kellemes ünnepeket!!!
és azon ülve nézed a motoros filmeket ... JÓ5LET
Szar??????
Mentél már ilyennel?
Mondjuk szerintem szépek, de tényleg csak szobadísznek, ha lesz egy nagy rakás fölös pénzem biztos veszek egyet a nappaliba
hüpp.ez olyan megható volt
Nem ps-ezett ,csak szar mint az összes occ motor, mondjuk nem néznek ki olyan rosszúl ,de vannak szebbek is , tartóságilag meg negy fosok 50 km után szétesnek.
Az egészben csak Mikey anagy arc:) .
Inkább sportmotorok:):):)
Egyáltalán nem ps-ezettttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!444444
ez egy agyon PSezett vasdarab najó csak anyonPSezett...
Hello
De az én occ-m szebbbb!
MINDENKINEK KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS KM-BEN GAZDAG ÚJÉVET!!!!!!
és ez NEM photoshop!!!

Én beszoktam sőt tegnap még motoroztam is Tavaly is beindítottam hetente 2hetente meg néha amikor nem volt havas az út mentem 1 karikát is.
Ti beszoktatok indítani a motort? nem lehet tole semmi baja? lehet hulye kerdes :D
Ma voltam simsonnal a volt sulimban számtech edzés volt faja volt...
csak a házunk előtt 10 mel kifogyott a benzin de elgurultam hazáig :D szal megúsztam...