Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hé srácok myvip chat!!! Győr-mson-sopron megye, sopron szoba !!!
Gyertek üres egyedül vok!!!
-k
Vki nem akkar tavaszal f12est venni Tudok majd egy eladót.
Jaja nekem most éppe 1 Yamha jog kéne , télen gyilkolászni meg egykerekezni össze vissza
na ez a másikben haver gondolkozik...
Balko!a számból vetted ki a szót
125ös tzr akkarunk Ja és persze a tzr50 topic forumozóinak ingyen 1db tzr125
a Gép
ugyan...max annyi lenne mint az új RS de 3szor tovább bírná és biztos lenne belőle már használt is mire odáig eljutunk jogsilag...
jaja jó lenne írjunk követelő levelet a Yamahának
biztos drága lenne :S
Mekkora királyság lenne ha lenne a z3 fajta új tzrből is 125ös
végülis ja lehet élőben az dobja fel de vki fotoshoppal vagy vmivel a felniket sötétes szürkére megcsinálhatná mint amilyen a mitoké olyan színre

Jah kár hogy lámpa sokan nincs én is néztem hogy tavaszal kx80at kéne venni mert nem drágák csak azon gondolkoztam hogy nincs e sok babra megcsinálni rajta a világítást Meg rohadt sokat eszik
jó az ott tankon nem kell rá matricát tenni engem nem zavarna
mondom a lila le lesz festve az a csík meg a tankon elfér max csináltattok rá oda matricát
pár matrica kell a motorra meg index és pöpec
Naon szép Kár hogy olyan Lila rá se ráncs haverom af1 meg lila rózsaszín
ezt néztem szerintettek milyen ???
lila felnit szürkére akkarom fújatni majd
Csak lámpa kéne rá, ezért nézeggettem a Rx 125öket csak nem kapni rendszámost ami jól néz ki összes 125/50-es nekem meg olyan nem nagyon kell.
Cr125 sm szettel áááá mekkora állat gép lenne
vegyél utcai motort
Én is azokat néztem vegyetek egyet sm szettel az elmegy az utcán és a terepen is
CR125 Beszéltem faterral tavasszal lehet veszünk valami gépet ami jól szánt, vmi Cr fajta gépet, de még nem biztos. lehet h inkább v mi utcai kéne, netom
De régiebbi Cr-t néztem 94,95 ösöket.