Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Késve kicsit ,de boldog szülinapot z3,jah é ha 125-ös,akkor esetleg cagiva mito-t vennék ha nincs már új 125-ös TZR , de az a gond hogy ,mondhattok akármit olasz mociban nem bízok annyira mint egy japánban,de ha már csak olasz van:) akkor nálam mito.(magánvélemény)
Hát igen F12 powaaaaaaaa !!!
Szia! nekem is ilyen van csak kékben a csiki-begénél lehet kapni...
Nem ő szedte szét hanem a rendőrség!!!!
Bevizsgálták neki!!!!!!!!!
a képről semmi se hiányzik a motorról talán
Miért Szedted szétt?? (ja ma motoroztam egy F12-essel, hát mint mondjak elég durván megy, huztam rá egy kis gázt 70..... )
semmi bajom nincs, de ilyen büszkeséggel mondani h kalapáccsal meg tudjaafaszmivel raktam össze a motorom....
nem értem mi bajod
Igenis büszke vagyok rá, mert a 6 mocimból 5 TELJESEN saját erőből van és ha valamit elbasztam, arra nekem kellet gyűjteni és az elmúlt 1 évben kúrva sokat melóztam azért, hogy meglegyen az NSR. Ja és a legelső mocimat kaptam. Ennyi
Csá Srácok ki volt ma mocozni?Itt leesett az első hó sajna nekem nem volt lehetőségem kipróbálni de holnap remélhetőleg kitom próbálni
büszke lehetsz rá
Látom te is úgy szerelsz mint én A fúró nekem is játszik, de van ott rézkalapács és OPEL motorolaj is Ja és ez egy hengerösszerakás volt. Ja és ottvan még a fasza 20 éves gépzsír is. De már fejlődök az NSRhez nem kellet kalapács, fúró, motorolaj sem ja és normáls zsírt használtam
ja és a yamaha tartós megbizható dugd be a benzincsövet egy csavarral vagy valamivel
a képről hiányzik valami
fura
Itt a kép!
Sziasztok. Van egy kis gond. Motort leállítottuk, a héten még egy 20 percet mentem vele. De.......
lefagytam. Aksi ki, tank tele, karburátorból benzin ki. Az elzárócsapnál OFF állásban csöpög a benzin elég rendesen. Pontosabban. Levettük a kör alakú elzárot amit egy imbisz fejű csavarral van felerősítva.
Abból a hosszú szárból csöpög a benzin amire a fekete elzáró van rácsavarozva. Remélem nem voltam bonyolult.
Jól néz ki ez a csizma. Hol lehet ilyet venni, és mennyiért???
vale! nem jó
KépeT!!!!!!!!!
rohambili 4ever
Sziasztok vettem ma csizmát!!!!!!!
itt a rohambili
meg hayabusa azt GOOOOO!!!!