Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a 13-as fogaskerék miatt nem lett rosszabb a gyorsulása???
mert én is ilyet akarok rárakatni
Mi is ott vettük és egy hónap alatt érkezett meg!
Nem Kerepesi Pest mellet van!
13/47-es az áttétel!És van rajta D.I.D erősitett lánc!!!!!!!!!!!!!!!!!Ez szükséges előtte a gagyi gyári lánc 5000km után elnyúlt és nyár óta megvan ez és még hozzá sem kellet nyúlni!
Neked nem nyúlik?
kerepes az pest mellett van?
bp-n laksz??
mekkora fogaskerék van elöl a tieden?
nem köpött még olajat
a motorline kft-nél vettem de kb másfél hónap volt mire megjött mert 2 hét után felhívtak h még nem gyártották le és még késni fog és a végén elég sokat késett ...
A hengernél nem köpi ki az olajat????
Hol vattétek?Mennyi idő alatt érkezett meg?????
nekem még nincs kiégve rendesen a kipuff bár már próbálkoztam kiégetni és egyre jobban megy...
majd ha jobb idő lesz akkor meghajtom kicsit a masinát
Azoknak nagyon üveg hangjuk van nekem ez a carbonos jobban tetszik de hát izlések és pofonok.
Külömben egyre hangosabb lesz mert fúja ki a gyapotot!
erről nem tudtam jó hogy mondod
úgy hallottam h az alumínium doboknak jobb a hangjuk bár ebben nem vagyok teljesen biztos
Azt tudod hogy tönkre fog majd menni a dobod mert a carbon az szálas anyag és ahogy odalett szegecselva ott ki fog szálasodni nekem sincs fenn az embléma!
Én majd akrapovics matricát veszek rá!!
én még ilyet nem vettem észre rajta
Távolabról nekem is érces csak közel van a auspuffhoz!A dobhoz!Neked is folyik ki az olaj?
Meg fúja ki a gyapotot!
az enyémnek vékonyabb a hangja kicsit érces
de lehet h csak azért mert ezzel a kipuffal még csak 50km-et mentem
nem teljesen ilyen... majd felveszem és felrakom vagy elküldöm msn-en
oké.hanyadik oldalon volt???
Hasonlít az enyémre???Amit felvettem nézz vissza a forumon és halgasd meg!
gyorsuláson sokat dobott de a végét még nem tudtam jól megnézni mert nagy szembe szél volt múltkor de akkor 95-öt ment egyenes úton 11-es fogaskerékkel
ne a hangját mond hanem h mit tud vele???!!
Carbon
sztem nagyon jó hangja lett így kicsit hasonlít egy kis cross motorra de ha fordulatra ér akkor már mélyül
Hello!A tiednek milyen a hangja?Carbon van vagy csak alu???
ha lenne olyan tantárgy hogy baszogatás akkor te biztos 5-ös lennél belőle
bocs de ezt nem bírtam kihagyni
utolsó képednél írtad h "így már 2 személlyes is felágaskodik" azért mert hátul van a súly, nem a kipu miatt.nagymamám dioja is 2emberrel emeli az elejét...
nekem meg giannelli 2:1
nekem meg arrow!!! és ez is jó.