Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MSN-en átküldöm
valamiért nem teszi fel
Ez a rajz alapján kell csinálni. Ja meg a két pofának olyan szélesnek kell lenni, hogy a lengővilla közé menjen.
Kép?
az az Y-os az emelőszemes fajta amugy az biztonságosabb de az enyém a legbiztonságosabb amit a kis RShez csináltunk az a kerékbe meg a fogaskerékhez megy bele
Ja tom meikről beszélsz az is fasza azt meg a hátsó kerék csavarjára kell ilyen kiálló rudat és azalá meg be egy Y vas és megemelő az is fasza, de sztem Dávid féle emelő egyszerübb
Ohh király kösz kösz, fasza cucc könyen össze lehet hozni , vennem kell olyan L alakú gumis valamit amire rámegy a villa vagy megcsináljuk itthon. Ezt össze lehet dobni kb 5perc alatt, csőhajlítóba bele a vasrúd és kész Zsír
Az én mocim eladó a neten.
ilyen fajtát még nem is láttam
Ja az lehet, sorry srácok
dani! emelőszem kell hozzá amit a villára kell rádugni és egy ien kis villaszerű genyó akad bele a szembe ugy emeli fel
Ja meg kijelentem, hogy innentől kezdve Yamaha kereskedés lettünk
Itt az emelő. Ezt becsúsztattod a hátsó villa alá. ha rendesen bent van akkor elkezded lefelé nyomni az emelőt. aztán fenn is van a motor. Az előző motoromhoz saját készítésű emelő volt. De arról nincs fénykép. Ja meg ha csináltok célszerű vasból.
A motorom nem volt hirdetve. Szerintem pár képet láttál az adatlapomon, mikor az R6-os és a TZR le volt fényképezve. A rács meg sufni tuningos
Hello Én vagyok a Bence összekevertél Dáviddal!!!!
Hello Ádám otthon vagy???
Mert akkor most viszem!!!!
Bence letudnád nekem fényképezni ez emelő azt a részét ahol a motorhoz csatlakozik, mert akkó tudnánk apuval itthon csinálni egy emelöt csak netom hogyan müködik h mit hogyan fog meg, a villa alá kell bedugni és azt emeli meg???
Ha megkérhetnélek valamikor majd letudnád nekem fényképezni ugy az emelőt h nincs rajta a moci???
vagy valkinek akinek van emelője nagyon megköszönném ha v ki tudna képet küldeni róla THX
Hello!

Parancsmegtagadás esetén bezárnak a kredencbe?
parancs megtagadása esetén tudod mi jár?
Hy holnap átviszem.
de mivan hirdetésében nincs a képen a tzr mellett az r1 na mond már hanyas a legujabb msn
mivané van
nem lehet h véletlenül a te tzred láttam hirdetve a neten??? ugy emléxek h az R1 is rajta volt a tzr mellett az egyik képen
olyan rácsot honnan szedtél?