Sziasztok. S.O.S. 1. Mi van a jogsival? Jövőre nem rakhatom le M-re, csak 16 éves koromban és akkor már 125-össel is mehetek?? Idén iratkozzak be egy tanfolyamra?? Tudtok valamit????? Apám eladja a
Tűzért, ha jövőre nem vizsgázhatok . . Két hétig állt a motor, tegnap fater ment vele 5km-t . Mára a garázsban iszonyat benzinszag. Benzincsap off állásban és a nedű csöpög. ???????
Megoldás?? Apu azt mondja ki kéne járatni a karburátorból a benzint.????? 3. Motorozás felső-
fokon című könyv? Bence nagyon eltűntél. Visszahozhatnád valamikor a Sup.Bike Ch-t. Köszi
akkor majd én is lecseréltetem mert most is le akarták cserélni csak nem jó fogaskereket rendeltek én meg
inkább elhoztam a motort mert ki akartam próbálni a kipuffal
Hú akkor jó!Mert megilyedteM!
a 2006-osban a kipuffnál és a könyöknél volt jah meg fúvókát kellett tágítani
Tűzért, ha jövőre nem vizsgázhatok . . Két hétig állt a motor, tegnap fater ment vele 5km-t . Mára a garázsban iszonyat benzinszag. Benzincsap off állásban és a nedű csöpög. ???????
Megoldás?? Apu azt mondja ki kéne járatni a karburátorból a benzint.????? 3. Motorozás felső-
fokon című könyv? Bence nagyon eltűntél. Visszahozhatnád valamikor a Sup.Bike Ch-t. Köszi
onnan rendelhetsz tzr-re bármilyet majd elmondják hogy milyen fajtát lehet hozzá
kb menyit dobna a motoron?
inkább elhoztam a motort mert ki akartam próbálni a kipuffal