Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ECDL vizsga nekem megvan vagyis 4 modulból... szóval a startos!
5en átmentünk
bazze ecld vagy dl vagy .... tudja mien vizsgán második modulból meghúztak mindenkit tanulság!:ne szólj be a vizsga bittosnak
Hello!

Hú akkor jó!Mert megilyedteM!
jaja igy van
attól függ milyen évjáratú
a 2006-osban a kipuffnál és a könyöknél volt jah meg fúvókát kellett tágítani
tudja valaki hol a folytás az rs 50 es apriliában
nagy kamu, el ne adjátok, ez nem igaz, csak gondolom valaki el kezdett mondani valamit unalmába..., és egy csomo okatatót ismerek, mondták volna.
Kamu!
Sziasztok. S.O.S. 1. Mi van a jogsival? Jövőre nem rakhatom le M-re, csak 16 éves koromban és akkor már 125-össel is mehetek?? Idén iratkozzak be egy tanfolyamra?? Tudtok valamit????? Apám eladja a
Tűzért, ha jövőre nem vizsgázhatok . . Két hétig állt a motor, tegnap fater ment vele 5km-t . Mára a garázsban iszonyat benzinszag. Benzincsap off állásban és a nedű csöpög. ???????
Megoldás?? Apu azt mondja ki kéne járatni a karburátorból a benzint.????? 3. Motorozás felső-
fokon című könyv? Bence nagyon eltűntél. Visszahozhatnád valamikor a Sup.Bike Ch-t. Köszi
köszi
a www.motorline.hu-n megtalálod az elérhetőséget
onnan rendelhetsz tzr-re bármilyet majd elmondják hogy milyen fajtát lehet hozzá
Mindegy nekem milyen sport kipufogó csak jó legyen nem tudtok valahol eladót? ti hol vettétek akinek van?
vagy valakinek nincs eladó?
kb menyit dobna a motoron?
sziasztok! valaki segitsen már hol lehet venni arrow sportkipufogó rendszeret tzr-hez?
jó éjt!sziasztok!
Na mentem aludni ciao jó éjt!
de attól még nagyon durván ugrik a tiéd vale
ja igaz úgy hogy gyakorlatilag szétvol esve a légszűrő házam
mit akarsz te kiégetni egy zsir uj kipuba?? ha koksz van benne azt szokták kiégetni
akkor majd én is lecseréltetem mert most is le akarták cserélni csak nem jó fogaskereket rendeltek én meg
inkább elhoztam a motort mert ki akartam próbálni a kipuffal
Így 120-at megy!!!
Így is otthagytam Zolit "Z3"-mat!