Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a tzr 6v vagy 12v ??-os
Nekünk a nénik szoktak szaladgálni seprűvel Hát amikor még kocsival nyomjuk
Bahhh engem meg feljelentettek vagy 5 en!!!!
sőőőt söprővel futott utánnam egy csávó!!!
HY!

Voltam mocizni nemmessze és azt mondták hogy ne motorozzak ott mert, hogy zavarja a térerőt meghogy tönkremegy miatta a TV!(Bevolt rúgva mint állat)Meg egy csávónak nemtetszett hogy a kerítése előtt ordultam meg és hallod kihoza a parfist és elkezdte az utat söpörni előttem.Szánalmas nem?
Hello!

Bazz mostanában nemtudtam fentlenni Olvasgattam és erre a Balcsitúrára én is mennék veletek.Ha nembaj Zoli!Bence nálad föntszokott lenni msn-en mert olyan rég láttam.
köd van. egyébbként jóreggelt
nekem is lemaradt a mosás..... mert elbasztam az időt.... na majd holnap vagy holnap után....
Teli vagy üres tankal teszitek el????
nem gyorsul nagyon lassan a 13/47essel? a 12/47 nem jobb? vagy az úgy mennyit vinne?
én is leakartam ma mosnio de elszórakáztam az időt na mind1 majd kipuff?hát én szeretnék gianellit 13/47es áttéte még hozzá hogy úgy menjen mint Bencéé faternak még nem mondtam
Lessz kpuffod? milyen??? mikor??? mennyiért??
eltettem a tzr-t vagyis még nem de lekellett volna szal holnap megmosom és akkor
Mért nincs tavasz már?
fevagy véve :D
msned van?vegyél fel lécc! maszlik1@msn.com
ja jólenne ha nekem is meglenne addigra a kipuff nem baj ha esetleg nem lenne meg akkor majd szélárnyékba megyek mögöttetek úgy megvan a 100-105ös végsebb
jaja, addigra bőven meglesz a kipu (hebo) és a fogascsere
a közepe felé kéne menni olyan julius környékén
az nállam is kérdés hogy mehetek-e, de ugyis rá tudom dumálni muterékat :D
aza lényeg, hogy ne a nyáriszünet elején menyjunk, mert akkor még a szar jegyek hatása alatt vannak :DDD
Majd szóljatok mikó mentek, me nyáron mi is leszünk Balcsin!!!
Keresztanyuméknak van ott nyaralójuk 20an vígan elférünk,TZReknek is lenne hely,csak nem tudom hogy elengednek-e meg ugye még megse kérdeztem hogy mehetnénk- e
nah emberek, nyáron egy tzr túra a balcsira? csajok, buli, tzr...
mammerék lehet leköltöznek, és ha leköltöznek, akkor mi kényelmesen aludni is tudunk ott jól :D
ha nem akkor is, csak akkor nem annyira kényelmesen, me van egy ilyen 2szobás lakásunk vagy mink :D (üdülőnk :D )
Hallgatom a véleményeket jól :D
nem, nyáron....
nem nyáron melegedik neki túl...
ha ilyen hidegben túlmelegszik akkor szar ahűtés meg minden!!!
a faszom minnyá vége a 7végének! :@ ez most pesszimistás kijelentés volt?
hol van a többi tzr tulaj???????????????????????
Gondolom, h nem túlmelegedett az idom és betette otthon a hűtőbe , mert városba bemelegszik.
mármint a motor volt túl meleg /hőfok/ nem az idom
komoly