Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Utolérhetetlen. BEST OF NEED FOR SPEED valahogy így tudnám leírni
mekkora egy orult tzr-es komoylan az ilyen ha felnyal nem lesz mas csak szervdonor vazz
jó játék?
na lépek CARBONozni
kié az a másik TZR?
Hello!

Kiderítettem miért nincs sehol fent a Bence !Azért mert rossz jegyei vannak vagy voltak nemtudom és eltiltották a géptől.Múltkor pedig azért rakta le a telefont mert némettanárnál volt
Te képed van fent neki TZR-com on Bazd ma agyon
mert "szar szemét szaralak" nem ismerítek?huh nagyon poénos szöveg csak lehet kilennék innen moderálva ha beírnám
ahogy elnezem most tudtatok meg a nevlapomrol hogy van www.tzr50.com -os honlap :D
lol ... de egyebkent eleg szar mertt van olyna gyerek akinek az en kepem van felrakva szal eleg fos ...
semmi baj! :D
és még gusztustalan is
ColdF az nem festés hanem posotoshop méghozzá elég gagyi jah és sztem max ha igz lenne akkor is matrica lenne,nekem mondjuk a streetglow narancssárga tzr teccik tzr50.com-on
Hy!

Nálunk már volt!! Zoli kár, hogy nem mentük oda a MOL kút möge Olyan tuti "szerpentin" van ott!Baszarsz ha meglátod
Na montam én, háháhá
kurván birom Z3 dumáját megin a hondásnak van igaza,...
egyszer találkoznák veled élőbe jó arc lehetsz.
1.nem nyom hanem éget
2.nem majd még fejlődni fog szoftveres uton lehet elérhetőlesza szines "égetés" is
igen rohadt drága 180ft/CD és 240ft/dvd ne legyetek már szarrágók
én nem értek hozzá szoval nem kell lehurogni de finster csaba csak 4t-t gyárt nekünk is az volt a leon
hát én azt mondom hogy maradjunk az arrownál meg a giannelinél és még akkor a hebonál. kitudja milyen kipufogok ezek(az nem lenne jó ha mondjuk első hétbe tök faszán gurulna aztán a köv héten már ugyan ugy megy a 3ik héten meg már szarabb mint volt)most persze csak a hasamra ütöttem, jah és még ajánlom a finstert is mert az külön csinál rá.
csak fekete-fehér képet nyom? /vagy ilyen szarszinűt na :D /
e milyen puff?

EZ
a külföldieknek ilyen jól megy? mennyi egy ilyen átfestetés?

tzr50.com/galerie/498_1_6hRXDc..." data-gallery>tzr50.com/galerie/498_1_6hRXDc..." />
de ehhez lightscribos dvd is kell vagy cd ami duplaannyi mint a síma...
ne legyetek mar ennyire ertetlenek ... berakod a meghajtoba tod amibe oolyan kor lemezt kell rakni ...
es az csinalja nem a nyomtatoba kell belerakni :D a lapok kozze :D lol