Kiderítettem miért nincs sehol fent a Bence !Azért mert rossz jegyei vannak vagy voltak nemtudom és eltiltották a géptől.Múltkor pedig azért rakta le a telefont mert némettanárnál volt
ahogy elnezem most tudtatok meg a nevlapomrol hogy van www.tzr50.com -os honlap :D
lol ... de egyebkent eleg szar mertt van olyna gyerek akinek az en kepem van felrakva szal eleg fos ...
ColdF az nem festés hanem posotoshop méghozzá elég gagyi jah és sztem max ha igz lenne akkor is matrica lenne,nekem mondjuk a streetglow narancssárga tzr teccik tzr50.com-on
hát én azt mondom hogy maradjunk az arrownál meg a giannelinél és még akkor a hebonál. kitudja milyen kipufogok ezek(az nem lenne jó ha mondjuk első hétbe tök faszán gurulna aztán a köv héten már ugyan ugy megy a 3ik héten meg már szarabb mint volt)most persze csak a hasamra ütöttem, jah és még ajánlom a finstert is mert az külön csinál rá.
ne legyetek mar ennyire ertetlenek ... berakod a meghajtoba tod amibe oolyan kor lemezt kell rakni ...
es az csinalja nem a nyomtatoba kell belerakni :D a lapok kozze :D lol
Kiderítettem miért nincs sehol fent a Bence !Azért mert rossz jegyei vannak vagy voltak nemtudom és eltiltották a géptől.Múltkor pedig azért rakta le a telefont mert némettanárnál volt
lol ... de egyebkent eleg szar mertt van olyna gyerek akinek az en kepem van felrakva szal eleg fos ...
Nálunk már volt!! Zoli kár, hogy nem mentük oda a MOL kút möge Olyan tuti "szerpentin" van ott!Baszarsz ha meglátod
kurván birom Z3 dumáját megin a hondásnak van igaza,...
egyszer találkoznák veled élőbe jó arc lehetsz.
2.nem majd még fejlődni fog szoftveres uton lehet elérhetőlesza szines "égetés" is
NYOMTATÓ! MONDOM NYOMTATÓ NEM DVD ÍRÓ xD
EZ
tzr50.com/galerie/498_1_6hRXDc..." data-gallery>tzr50.com/galerie/498_1_6hRXDc..." />
es az csinalja nem a nyomtatoba kell belerakni :D a lapok kozze :D lol