őő bazz ma is motoroztam de elfelejttem de jövö héten 100% hogy csinálok pedig ma 12ig elpörgettem a gépezetet , persze általába max 9ig pörgetem de mostanába sőt sokszor 6-7ig ugy hogy heti egyszer 1percbe a 12belefér
jujj a biciklisekkel vigyázz!!!elém volt hogy kiszambázott a szerpentinen pedig hátra is nézet az volt a mákja hogy nem jött szembe autó mertha jön akkor felrugom
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy: rohatt jó lett!!!!!!
Hallod Zoli!Ma voltam mocizni apuval a H.ring mögött van egy szerpentin féleség és volt ott egy bicajozs csaj meg az anyja.Megyek hallod és olyan pancser volt hogy majdnem kiesett elé.Dudáltam és fater meg szólt neki hogy megakarsz halni???
-"oks", ha annyira ragaszkodsz hozzá
Nagyon cool!Ügyi vagy!!Azért nincs ott matrica mert aput letolta egy autós és azóta még nemtudtunk szerezni matricát.A szalonba meg rohatt drága.
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy: rohatt jó lett!!!!!!
Hallod Zoli!Ma voltam mocizni apuval a H.ring mögött van egy szerpentin féleség és volt ott egy bicajozs csaj meg az anyja.Megyek hallod és olyan pancser volt hogy majdnem kiesett elé.Dudáltam és fater meg szólt neki hogy megakarsz halni???
Már csak a korhatár hiáynzik rolla
Zoli a PS borító nagyon jó lett.Csak az igazi borítók gerincén is rajta van a játék neve szerkezd már be úgy plz.THX egyébként rohatt jó lett!!!!!