Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

képzeld tom mi a dupla karbi fater motorszerelö meg én is majdnem minden nap csinálom vmék haver gépét ja és rakj már fel egy képet a vad rsedröl ha dnézzük már meg mien vad
Nem tom mi a különböző de azt tom h az enyém jobban megy mint a Rossi replikásak!!!! Hidd el
Hallod tom mien van rajta 20-as(nem ám csak 12-es) és gyári de nézem a duppla karbikat is tod mi az?? Engem akarsz firkálni?? Kellj fel korábban!!!
Erre válaszoljatok lécci! (az előzméynre ne erre!)
a derbiken is ducati gyújtás van
Hú gyerekek akk nekem is naon túrbós robim van mert ezen is ducati gyújtás van
mi 42 vagyunk. van két gyereknek derbi senda supermoto, egynek egy derbi enduroja, másiknak egy simsonja.
aztaqurva ducati gyújtás de jó neked minden RS 50en az van és 30-35ezres karbi! akkor csak nem gyári és megtudnád mondani hanyas az a 30-35ezres karbid????
Miben külömbözik a Rossi leplica és a az ami neked van? csak szín+matrica? vagy teljesítményre hangra is gumi vastagságra vagy mire még??
Az enyém is csak 80-ig van órázva de utána még sokat elmegy!!! Mer vad!!!
Jah nagyon zsír a gép az enyém is nagyon fasza!!!
de mért csak 80ig mér a tzr órája? kinek mér tovább és hogy érte el h tovább mérjen????
120-at megy el a tied??
Állítóleg az RS a legjobb 50es sport gép! Páran aszt mondják h jól megy atzr is Páran meg kurvára fikázzák a motorikus teljesítményét! De a kinézete pl a 2005ösnek kegyetlen jó!!!!!!!!!! Bár csak jobb lenne teljesítményre... De külömben van aki szerint nagyon jól megy! Csak néha van vele kis baj.... De Lehet h neekm is tzr em lessz de lehet h RSem!!!!!! Nem tudni még!!!!
Sztem az Rs jobb mint a tzr!!! Nekem is az van higgyétek el!!!(nagyon jók az olasz motorok, az enyémen 30.000-35.000 ft-os karbi van a legjobb és a legjobb elektronika ducati és megy mint az állat)2003-mas modell de 2005-ben vettem az új széria előtt!!!Választ várok!!!(ha valaki máshogy gondolja!!!
Kb ugyanúgy mennek.
hy

Hát az enyém az 95-öt megy(nem lejtőn )
Hello.
Nekem 120-at megy!Végre kiprobáltam.Mikor jössz Z3?
Mit mennek ezek a jószágok, meik megy jobban????Nekem Rs-em van
Mi 38an vaunk egyik srácnak simó másiknak af170 amikor a csajokat motoroztatjuk
Nekem az osztályom az kemény 32 az oszt létszám ebből 6 a fiú! De a nők azok kurva jó nők már amelyik... Évfolyam társamnak vagy egy 2005ös RS-e a másiknak meg egy 2005ös TZR-je! Szal kurva jó! vannak supermoto sok is meg csomó robis meg szal sokan vagyunk mocisok!
Én olyanba járok azthittem 2éve h tiszta csicska oszttársaim lesznek de hála az égen van köztük 2motoros is
Az a jó szokni kell a terepet
Hello!

Ma megyek a jövendőbeli sulimba az első előkészítőmre.Kiváncsi vok mien lesz.Remélem lesznek jó csajok Kicsit kváncsi vok hogy meinek lesznek az előkészítős emberkék.(diákok,tanárok)Egyik oszt.társam is oda jár lehet hogy egint oszt.társak leszünk
Hy!

Elfelejtettem mit akartam írni