Én is utánanéztem,a 34 kW A korlátozottra vonatkozik,pedig má beleéltem magam...Félrebeszéltek az üzletben Majd kioktatom őket
Motogp 46:neked milyen kipuffod van?
És ez a Suzi,ami az enyém lecc 33kW,és igy 42.9 Le...180-at tud,legalábbis az előző gazdája annyit ment vele,de ő R1-esre cserélte Amúgy meg R6-ost is vezethecc A1-el,ha van benne fojtóchip...
Ma ugye voltam bent a szervizbe,és nekem aszonták NINCS ÉRTELME agyontuningolni,mert ugyis kinövöm...Engem rábeszéltek arra,hogy vegyek egy Suzuki GS 500-asat februrárba,miko meglesz az A1-es jogsim. Mer náluk van ez a Suzuki, 2749 km-mel és ezt ajánlották nekem. 42 lovas,nekem az pont elég lecc! Az én TZR-emet pedig beszámitják 600ért. Szal itthagyom a Yamahát De jó üzletet ajánlottak...
A tzr50 folytás nélkül csak 80-at megy!! Ki lehet belőle hozni a 100-at egy fogaskerékcserével!! Jah és van hozzá gyári tuning is ha van pénzed 160 000!!
Beci mi úgy hoztuk el a szalonból hogy elvileg semmilyen folytás nem volt benne. szerintem nem cseréltek ki benne semmit. a szerelő is ezt mondta. csak 80-at megy (r6-osal lemérve). se több se kevesebb
Na Ö majd kéne csiálni egy mocis talit.Ha itt tudjátok baráti körben mindenkinek megvan a jogsija meg aránylag közl alunk egymásoz.Majd szerintem ilyet tavsszal csináljunk.Nem?
Motogp 46:neked milyen kipuffod van?