tdr/tzr a jol bevált dt blokk max itt/ott kisebb modositások...(talán még a hátso gátlo is ua )a tdr250 az meg tzr250 -minek csináljanak nagy válltoztatást ha valami bevállt
A nicasilos henger nem kopik/annyira! A nicasilos hengert nem lehet fúrni, hónolni szokták! A nicasil az egy bevonat a hengeren, ebben állítólag finomabban jár a dugó!
Nekem a váltóm nem kattog, húzol 1 nyélgázt és a blokkból csörgő hangot hallasz akkor az a főtengely, persze üresben! Duattyú: Prox 20000Ft, Hajtókarszett: Prox 19000Ft, Főtengelycsapágy: KOYO 14000Ft, Főtengelyszimmering: Prox 4000Ft, Tömítésszett: Power Moto: 3200Ft, - asszem ennyi!
Ja és mégvalami.... TZRrr Láttam hogy a motorod felvan újítva. Azt elmondanád hogy mik lettek felújítva, és hogy mennyi volt? Mert árakban kicsit tájékozatlan vagyok.
JOH OKÉS AKKOR GÓ ELMEGYÓGY,EDDIG még aztmontam kibirom de amit ma hallotam az má enyhén sok
Mindössze erről van szó:Hát 3 hét az átfutási idő mire szerez eggyet,és akkor még csak szerez ott még nem tartunk be is rakja.
Inkább valahonnan szerzek én azt hazatolom a picsába me ennyi idő alatt építek egy hajabusát a pincébe is komolyan máááá
köszi a segítséget!megnézek rajta majd amit tudok, aztán meg azért is ezt nézte mmert rendszámos, igaz vizsgáztatni kell..de amit tudok alkudok belőle köszi még1*
Ja, nagyon nézd át a motort mert megszívhatod! Halgasd meg h nem-e főtengelyes, amikor kipróbálod akkor meg 6-ban amit visz! Az első pár napokban használd intenzíven, magas fordulaton, mert akkor ha fos az elektronika akkor kiderül! Ja és ha megveszed akkor rögtön cseréld ki benne azt a fos dugót! Sok szerencsét!
ilyen téren még tudatlan vagyok ,mibe külölnbözik az a többi hengertől?
megkérdem majd ha tudok regisztrálni
amugy ebbe nem tzr blok van?vagy a tzr is dt?hogy van ez?
És nektek a váltónál, vagy annak környékén hangtalan alapjáraton, vagy hallottok ott valamilyen hangot?
aztmonta újonan drága mennyi lehet bontoba ha van egyátalán?
meg amugy ez nagyon tipusfüggő ez a tekercs?
Mindössze erről van szó:Hát 3 hét az átfutási idő mire szerez eggyet,és akkor még csak szerez ott még nem tartunk be is rakja.
Inkább valahonnan szerzek én azt hazatolom a picsába me ennyi idő alatt építek egy hajabusát a pincébe is komolyan máááá