Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De akkor az új perselyeztetett-be "tesznek" nikasilt? Ezt megtudják oldani?
De újra lehet perselyezni a nicasilost is!
tdr/tzr a jol bevált dt blokk max itt/ott kisebb modositások...(talán még a hátso gátlo is ua )a tdr250 az meg tzr250 -minek csináljanak nagy válltoztatást ha valami bevállt
Akkor perselyeztetni sem lehet a tzr-eket? Mármint lehet csak akkor nem lessz meg az a bevonat?
A nicasilos henger nem kopik/annyira! A nicasilos hengert nem lehet fúrni, hónolni szokták! A nicasil az egy bevonat a hengeren, ebben állítólag finomabban jár a dugó!
Több helyen olvastam erről a hengerről
ilyen téren még tudatlan vagyok ,mibe külölnbözik az a többi hengertől?
Én azt hallottam hogy a TZR a TDR-től abban különbözik hogy a TZR-nek nicasilos a hengere!
Nekem a váltóm nem kattog, húzol 1 nyélgázt és a blokkból csörgő hangot hallasz akkor az a főtengely, persze üresben! Duattyú: Prox 20000Ft, Hajtókarszett: Prox 19000Ft, Főtengelycsapágy: KOYO 14000Ft, Főtengelyszimmering: Prox 4000Ft, Tömítésszett: Power Moto: 3200Ft, - asszem ennyi!
kösssze
megkérdem majd ha tudok regisztrálni
amugy ebbe nem tzr blok van?vagy a tzr is dt?hogy van ez?
devius:nézz be ide,itt biztos tudnak bontot/alkatrészt /árat...(mert ugye a blokkod az dt) forum.index.hu/Article/showArt...
Ja és mégvalami.... TZRrr Láttam hogy a motorod felvan újítva. Azt elmondanád hogy mik lettek felújítva, és hogy mennyi volt? Mert árakban kicsit tájékozatlan vagyok.
Honnan lehet azt hallani hogy főtengelyes?
És nektek a váltónál, vagy annak környékén hangtalan alapjáraton, vagy hallottok ott valamilyen hangot?
nézd+a motor.hu-t a dt-k között szoktak hirdetni blokkot bontva...árat nem tudok ...
GYUJTÓTEKERCS
aztmonta újonan drága mennyi lehet bontoba ha van egyátalán?
meg amugy ez nagyon tipusfüggő ez a tekercs?
mi kell?szerezz te hozzá....
JOH OKÉS AKKOR GÓ ELMEGYÓGY,EDDIG még aztmontam kibirom de amit ma hallotam az má enyhén sok
Mindössze erről van szó:Hát 3 hét az átfutási idő mire szerez eggyet,és akkor még csak szerez ott még nem tartunk be is rakja.
Inkább valahonnan szerzek én azt hazatolom a picsába me ennyi idő alatt építek egy hajabusát a pincébe is komolyan máááá
ha tetszik és jó,alkudj bele/le 1bevizsgálást..
köszi a segítséget!megnézek rajta majd amit tudok, aztán meg azért is ezt nézte mmert rendszámos, igaz vizsgáztatni kell..de amit tudok alkudok belőle köszi még1*
nah jó..nagy csodákat nemkell várni ennyiért,ami olcsobb mint a többi arra költeni kell.....ennyit megér(látni kell)
Figyelted, lejárt a műszakija! Meg bazzeg ki az a marha aki 160ért felrakja és 180at akar kapni érte! Tiszta fasz! Nehogy többet fizess neki 160nál!
Ja, nagyon nézd át a motort mert megszívhatod! Halgasd meg h nem-e főtengelyes, amikor kipróbálod akkor meg 6-ban amit visz! Az első pár napokban használd intenzíven, magas fordulaton, mert akkor ha fos az elektronika akkor kiderül! Ja és ha megveszed akkor rögtön cseréld ki benne azt a fos dugót! Sok szerencsét!
nem ne...én hívtam fel a gazdáját, és mondta hogy majd megdumáljuk, úgy néz el tudom adni a Prim,ámat, és én is TZR-es leszek:D
akkor passz..... hagyd ugy ahogy van..
KB-20e ft ráköltés(anyag-prox szett)az nem vészes....megkel nézni
igen, így már próbálkoztam, hogy fordigattam, meg máshogy raktam fel, de uganolyan ganéééé