Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hiába a fehér fényezés(ami szerintem nem is néz ki annyira jól,de mindenki olyanra festi a motorját,amilyen neki tetszik) az csak külsőség. Ha alóla kificcen a rozsdás kipufogó,le van törve az öntvény,szét van b*szva a gyújtáskapcsoló,el van görbülve a teleszkóp,akkor baszhatod a fényezést :P

rg500 feladtad a lengővillát?
Onnan nem ,de Honkongból 250 USD
nézegetem én is megtudod mondani menyi lenne a posta pl németböl vagy angliából?,
az igen nézd már meg hogy álok most
csak kormánycsutka kell vagyis meg van rendelve meg a müszerfalt is várom csak viszapilantótükör és plexi hija van a teleszkóp ugyna ugy müködik! majd másnem hejrenyomatom
Helló
Igen csak a posta sok sajnos :(
ne fikáld Zsolti ugyi gyerek rs villát bele faragta mert sokalta nálam a kerékért meg a villárt kompletten 35 e t jah meg egyszer emlitette azt is h kellene váz mert görbe vagy mi utánna h nem görbe hanem mert papirozni akarja 40 ért van papiros vázam ááá az sok neki minden sok:D az ö szaráért aranyat akar a más aranyáért szart sem akar adni
Zsolti adok a motorodért 20000 ft-ot
azokon a képeken amit akkor készítettél,amikor vetted a motort látszik,hogy még a teló is görbe,arról nem is beszélve,hogy a sárvédő tartó fül le is van törve. 100ért ilyen állapotban csak egy nagy balek venné meg.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_tzr125-5050010
10
0-ért itt van papíros,amiről csak lerúgod az idomokat és kész,de a tiéd 70-et ha ér
hagyuk te számolni se tudsz
Üdv múltkor ebay on nézegettem több féle fényezéssel komplett idomszettek vannak 250 -300 dolcsiért
milyen 1500-at beszélsz?
te 10 be adtad volna a 2 db-t+posta
énmeg megvetem 4500 ba+posta
hiába 2-t adtál volna ha csak 1 kell
érted?
szia zsolt szerinted ha egy csuka 6500ft postával akkor a kettő 10000+posta 1500ft az sok
szia
na felteted? nem érdkezet meg ma!
most vetem 1 csutkát postával 6500ft az szerinted nem drága?
ráadásul a csaávo a balt küldte el a job hejet
a hétvégén már en lesz motorzás
kedves zsolt látom te mindenkinek a bögyébe vagy mert mindent sokba kerül ha nincs pénzed miért akarsz vásárolni meg két csuka drága ha ha
szia
feladtad?
mi nem változik?
van ami nem változik Zsoltikám
nincs most tzr-d amit csak hajtasz nem bontasz?
régen meg akartam venni a tied csak hülye voltam:(
tökmindegy hogy írom mert a postás a kocsival elégé sűrön jár hozzám mikor meglátja a nevem már a cimet sem nézi komádi 1 kisváros és mindenki mindenkit ismer de azért majd máskor jol irom
Szia!
Ne haragudj már meg a kioktatásért de címedet írd már le legalább egyszer rendesen! Nekem is annó igy küldted : "mátírok ut" ilyen nincs! Mártírok az van! Azt hittem először hogy félreírtad, de azóta már láttam párszor nálad leírva, de még mielőtt itt kioktattalak volna vettem a fáradtságot és megnéztem google-ben hogy ne adj Isten van e ilyen utca Komádiban, de nincs! Csak Mártírok van! Csoda hogy a postás nem röhögi el magát minden alkalommal:P
Na jó befejeztem, igaz semmi közöm hozzá, (csak bántja a szememet), de máskor a saját érdekedben írd le helyesen hogy ne nevessenek rajtad
Sziasztok!
Van 2 felnim eladó! 4dl en volt régen használva! Több infó a linkben!
http://www.kepesmotor.hu/felni...

És még van mindig egy Gianelli kipfugóm ! Az az első generációs tzr re való! szinte fél áron! 42 helyett 25 ért odaadom! Több infóért írj!

Üdv, István
holnap fel tudod akkor adni ugye?
ja és km óra spirált is acc vele igaz?
kormánycsutka nem kell a müszerfal kel csak! hijába dod a kormánycsutkát nem jo az enyémhez sajna:(
cimem: 4138 komádi mátirok ut 65.
czeglédi zsolt névre!
és akkor ideér szerdára!
Oké Működött mind a 2 óra százszázalékosan és a visszajelzők is! A kormánycsutka melyik része kell? Add meg a címed! A postai utánvétellel 10000 ftodba fog kerülni. De ha holnap reggelig nem adod meg a címed vagy ha mégsem kell akkor felejts el engem egy életre