hiába a fehér fényezés(ami szerintem nem is néz ki annyira jól,de mindenki olyanra festi a motorját,amilyen neki tetszik) az csak külsőség. Ha alóla kificcen a rozsdás kipufogó,le van törve az öntvény,szét van b*szva a gyújtáskapcsoló,el van görbülve a teleszkóp,akkor baszhatod a fényezést :P
az igen nézd már meg hogy álok most
csak kormánycsutka kell vagyis meg van rendelve meg a müszerfalt is várom csak viszapilantótükör és plexi hija van a teleszkóp ugyna ugy müködik! majd másnem hejrenyomatom
ne fikáld Zsolti ugyi gyerek rs villát bele faragta mert sokalta nálam a kerékért meg a villárt kompletten 35 e t jah meg egyszer emlitette azt is h kellene váz mert görbe vagy mi utánna h nem görbe hanem mert papirozni akarja 40 ért van papiros vázam ááá az sok neki minden sok:D az ö szaráért aranyat akar a más aranyáért szart sem akar adni
Zsolti adok a motorodért 20000 ft-ot
azokon a képeken amit akkor készítettél,amikor vetted a motort látszik,hogy még a teló is görbe,arról nem is beszélve,hogy a sárvédő tartó fül le is van törve. 100ért ilyen állapotban csak egy nagy balek venné meg.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_tzr125-5050010
10
0-ért itt van papíros,amiről csak lerúgod az idomokat és kész,de a tiéd 70-et ha ér
tökmindegy hogy írom mert a postás a kocsival elégé sűrön jár hozzám mikor meglátja a nevem már a cimet sem nézi komádi 1 kisváros és mindenki mindenkit ismer de azért majd máskor jol irom
Szia!
Ne haragudj már meg a kioktatásért de címedet írd már le legalább egyszer rendesen! Nekem is annó igy küldted : "mátírok ut" ilyen nincs! Mártírok az van! Azt hittem először hogy félreírtad, de azóta már láttam párszor nálad leírva, de még mielőtt itt kioktattalak volna vettem a fáradtságot és megnéztem google-ben hogy ne adj Isten van e ilyen utca Komádiban, de nincs! Csak Mártírok van! Csoda hogy a postás nem röhögi el magát minden alkalommal:P
Na jó befejeztem, igaz semmi közöm hozzá, (csak bántja a szememet), de máskor a saját érdekedben írd le helyesen hogy ne nevessenek rajtad
kormánycsutka nem kell a müszerfal kel csak! hijába dod a kormánycsutkát nem jo az enyémhez sajna:(
cimem: 4138 komádi mátirok ut 65.
czeglédi zsolt névre!
és akkor ideér szerdára!
Oké Működött mind a 2 óra százszázalékosan és a visszajelzők is! A kormánycsutka melyik része kell? Add meg a címed! A postai utánvétellel 10000 ftodba fog kerülni. De ha holnap reggelig nem adod meg a címed vagy ha mégsem kell akkor felejts el engem egy életre
rg500 feladtad a lengővillát?