Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha elbontod és ha észerü árakba adnád az alkatrészeket érdklene 1 csomo minden!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Alkatrészem nincs hozzá,csak a motor. Ha csak el nem bontom.
a tipusa tzr 125 4 dl
nem tuc véletlenül ehez a fajtához alkatrészt olcson?
sziasztok sikerűlt szereznem komplet gyujtást köszi
Sziasztok!
Segítséget kérnék tőletek! Hozzájutottam ehhez a TZR-hez,papír szerint 95-ös,de mi a típuskódja? Nyitott benzincsapnál folyik belőle a benzin,gondolom tűszelep probléma,illetve az idomok elég ramaty állapotban vannak rajta. Lehet ehhez a típushoz versenyidomot venni?
szia
a tekercs nem érdkle akkor?
ha kel készitek rola képeket is!
tel:06307316232
szia szügségem lene tzr 4dl-hez 1 müszerfalra km spirálra gázbovdenre jobb kormánycsutkára és viszapilantokra! menyibe adod őket? tel:06307316232
sziasztok szügségem lene tzr 4dl-hez 1 müszerfalra km spirálra gázbovdenre jobb kormánycsutkára és viszapilantokra! tel:06307316232
Hali srácok vki meg tudja nekem mondani a 4DL-es TZR gyári első fékcsőnek a hosszát? valamint a fittingek szöge is jól jönne ha vki azt is keni vágja. Köszi
Attól az embertől akitől a gsxr faridomot rendeltem, már nem találom az oldalt.....
Hi-hi! Akkor ismerjük egymást...
Ákos! Megkérdezhetem hogy az ülés szivacsot honnan vetted?
Tudod az emil címem...
Deszép karbi :P kitől vetted :D
Ha valakinek van 1 eladó Dellorto PHBE 32 karbija,visítson!
Előre is megköszönném!
eignerpetr64kukacgmailpontcom
sziasztok szükségem lenne 4dl hez a müszerfal kábelekre ha valakinek van irjon légyszi (a többi kábel megvan )
privibe légyszi ott mindent elmondok
Szia, lesz, csak idő kérdése... mert gondok adódtak, még nem tudom elhozni:S
szia, bocsi eddig nem nagyon voltam itthon, a motor még nem jött meg, jelenleg 250esé van, de van 250es komplett fékrendszere is, 4dl pedig majd remélem nemsokára lesz.
Szia mennyit kérsz értük?
szia na megérkeztek a bontanivalo motorok?
teszel fel roluk képeket?
nincs mit
Szia cosmo érdekelne 4dl hez alaplap+lenkerék szabadon futoval együt menyibe fájna ez nekem
dellorto 32 vhsa karbii jelzést nem látok rajta h meddig kéne lenie. de az lessz a gondom köszönöm a segitségeket
Ha elzárt csapnál egy darabig jobban megy, akkor vélhetően magas az úszószint.
Mielőtt a fúvókákat kezded piszkálni, az ufószintet kellene beálíltani a megfelelő értékre.
(greg bender dellortós oldalán megvan minden)

HA az ufószint már jó, akkor kezdjél további hibamegállapításba.

Amennyiben felül kevés(nek érzed) alul meg dadog, és azt gondolod, hogy azért, mert alul sok, akkor első körben az alapjárati keverék csavarral szegényítheted keveréket.
HA most jobban veszi alulról, akkor sinen vagy.
Jessszus...