Na figyelj SubaJóska most kiderül mennyire vagy habiszti csávó A filléres müszerfalam mellé most megkapod a gázcsutkát is ajándékba. De az ajánlatom csak a holnapi napig érvényes. Tehát most 8000 ft-ért megkaparinthatod a 20000 forintos portékát. De úgysem élsz a visszautasíthatalan ajánlatommal azzal az ürüggyel hogy inkább szétbontod a motorod.Az a helyzet hogy nagyon megsajnáltalak. Még régen énis ilyen hajaléktalan filléres csávó voltam mint te! Na kivi vok a válaszodra
Hát ami lesz most műszerfalam azt már Mézes01 lestoppolta már egy jó ideje szal ha kell neki akkor az az övé, kormánycsutka ilyesmi az lehet hogy lesz.
neked nem is lesz előreláthatóan sem alkatrészed?
tudok még 1 alkatrészest debrecenbe csak annak sincs most alkatrésze:(
pedig az kurvára jo árakat mondana
Tudod a kereslet-kínálat szabályozza a piacot, magyarán aprilia van minden sarkon bontva, és örülsz hogy el tudod adni azt ami nem olyan népszerű, de itt van pl a tzr, mivel rg500nak van most csak, olyan áron adja amilyenen ő gondolja, ez ilyen egyszerű.
cosmo nem adja annyiba a cuccokat ezért nincs neki pl most sem:(
de mindekinek a szíve joga hogy menyibe adja oda az alkatrészt! mist nehogy azt hidd hogy én ara akarok kijukadni hogy mindenképpen add ide annyiba ez csak 1 ajánlat volt
Hívj fel egy bontot te barom nem veszed eszre h rajtad visitt az egész fòrum baszogatsz engem is fel éve a kibaszott alkatrészeiddel kepzeld el amugy nem egy mocit bontottam el ha draganadnam akkor nem fogyott volna el evente 2tzr nekem is meg a cosmonak is erről enyit
ne haragugy hogy ezt mondom csak te vagy ennyire az árakkal elszálva azért van neked alkatrészed csak mert senki nem keresi nálad mert dágán adod csak mostmár énis rályötem és nem fogom nálad keresni
én 1 aprilia komplet müszerfalat odadok 5 be ha kel valkinek és tökéleters!
és nem kel itt most majd háborogni ez gy van te is tudod
az engem nem érdekel h te menyit tudsz érte adni !
a boltba sem úgy mész h csókolom adok ezért a tv ért 100.000 et ami 150.000 mondtam már h simóhoz a gagyi km óra maga 6000 ft szerinted ki az a barom aki 10 ért ad komplett fasza műszerfalat? jobban tennéd ha eladnád a mocidat kb egybe 70 80 ért mert többet nem nagyon ér aztán vegyél babettát
te pajtás neked 100.000 mert ugysincs pénzed semmire nem gyanus... gyujtsad fel
a picsába multkor modtam h 15 pénzért kapsz kb 100 szor hivtál már de nem vettél semmit sem mert drága fosért hugyért nem adja senki sem te az a fajta vagy aki a más aranyáért szart akarsz adni a szarodért meg aranyat kérnél !
azt mondtad a 15 re hogy sok ... hát nézz utánna simóra csak kilóméter óra 6000 ft ujjan te 8 at akartál adni a müszerfalért kompletten hát akkor inkább megmarad nekem enyi viszapillantóm meg nincs
nekem meg 1 zx7-r van a nagyapám ház hátamögöt
4FL-3XV-idomokat keresek aki tud kérem jelezze
Köszi
tudok még 1 alkatrészest debrecenbe csak annak sincs most alkatrésze:(
pedig az kurvára jo árakat mondana
a kormánycsutkát is kérdeztem tőle az tuti hogy nem jó mert kicsi a belső átmérőlye:(
http://www.kepesmotor.hu/motor...
de mindekinek a szíve joga hogy menyibe adja oda az alkatrészt! mist nehogy azt hidd hogy én ara akarok kijukadni hogy mindenképpen add ide annyiba ez csak 1 ajánlat volt
én 1 aprilia komplet müszerfalat odadok 5 be ha kel valkinek és tökéleters!
és nem kel itt most majd háborogni ez gy van te is tudod
a boltba sem úgy mész h csókolom adok ezért a tv ért 100.000 et ami 150.000 mondtam már h simóhoz a gagyi km óra maga 6000 ft szerinted ki az a barom aki 10 ért ad komplett fasza műszerfalat? jobban tennéd ha eladnád a mocidat kb egybe 70 80 ért mert többet nem nagyon ér aztán vegyél babettát
a picsába multkor modtam h 15 pénzért kapsz kb 100 szor hivtál már de nem vettél semmit sem mert drága fosért hugyért nem adja senki sem te az a fajta vagy aki a más aranyáért szart akarsz adni a szarodért meg aranyat kérnél !
azt mondtad a 15 re hogy sok ... hát nézz utánna simóra csak kilóméter óra 6000 ft ujjan te 8 at akartál adni a müszerfalért kompletten hát akkor inkább megmarad nekem enyi viszapillantóm meg nincs
hivj fel menyit adnál érte 30 512 9874 ajár ma is hívhatsz 9 ig