Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia
menyibe acc 1 műszerfalat 2 viszapillantótükröt és jobb kománycsutkát 4dl-hez?
ha megfelelne az ár hétfőn tehetnéd is föl
a képesmotor kilőve ott már vgigböngésztem
Olyan ami neked kéne semmi, de amugy nem értelek egyszer tovább akarod egyben, egyszer szétbontani, egyszer meg venni hozzá:D
Amugy rg500-nak szerintem van 1-2 dolog, meg a képes motoron is van 1-2 hirdetés még.
semmi sincs?
a 4fl müszerfal jó hozzá? és a viszapilantotükrök?
nincs
nincs müszerfalad 2 viszapilntot és jobb kománycsutkád eladó értemles áron? vagy menyit adnál így a motorért frisen festve?
Üdv!
keresek TZR 125 4DL hátsó lengővillát.
Kinek van és mennyiért adná el?

http://jpg.motor.hu/cosmo01-20...
ilyen,vagy ehhez hasonló. asszimetrikus
ha lene papirja meghagynám!
müszerfal viszapilantotükör és jobb kormánycsutka hiányzik!
más minden okés
nagyon bivaj bloja van
esetleg beszámitás vagy csere is érdkel! most festetem ujra!
huhh hát az sok érte nagyon, ahogy láttam szét is van szedve, meg hiányzik pár cucc, na meg nem is papíros
ha érdekel akkor hívj vagy vegyél föl msn re!
vagy ha van hozzá müszerfalad viszapilantód és jobb kománycsutkád jó árba akár lehet érdekelne is!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
szia
130
Hello, mennyibe adod a tzr-t?
amugy ez az ár sok érte de nagyon
edig ugy néz ki elüzletelem és nekem nem fog kelne
az sajna nem érdekel de ha kell a csutka akkor küldöm írd a címet
10.000ft+posta kb 1700ft 3nap azt ott van
szia az nicns sajna de van sport pro fejidomom lámpával ha kel fejidom tarto konzol is van hozá meg müszerfal is ha kel
szia zsolt0430 csak egyben adom 10.000ft+ posta a pár sajna a tőbbi dolog nincs nekem
viszont nekem kéne univerzális fejidom lámpával együtt
szia
nicns pénz a telomon sajna menyi lene az ára avgy külön nem adod őket ? viszapilantó és müszerfal is kelne
szia zsolt0430 nekem van csutkám mindkető ha kell hivj fel 06705854195
Igen, ezert lett uj lemez veve, mert mar vegen nem is hasonlitott a regi lemez alakja az eredetire, ugy el volt hajtogatva.
valahol ott van a Greg Bender manulban, hpgy hány milimétert kell mérni, és honnan.
Hogyan tudtad beallitani? Nekem nem sikerult sehogy sem, es uj lemez kellett vennem, amit emelnek az uszok. Ja, az enyemben 2 darab kulonallo uszo mozog tuskeken.
sikerült beállitanom télére mentem pár kört nem fagytam rá..
http://www.thisoldtractor.com/...

ha valaki mást is érdekel