sziasztok! valakinek nincs véletlenül yamaha tzr 125 4dl elsővilálya?
az lenne a legjobb ha csak a 2 vilaszár és a kormánycsitka érdeklne de ha olyan akor egybe is érdklene!
persze mérsékelt áron!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Sziasztok!
Kispest környékén keresek egy motorszerelőt,aki ki tudná ütni a szervizre figyelmeztető inspectet. Egy XT 125ről lenne szó. Ha valaki tud ilyet írja meg nekem! Előre is köszi!
nem nagy város de edig mindig kijött a másnapi kiszálitás és amit én küldtem az is odaért másnap! csak itt nálunk kisebb a posta és délután 2 ig lehet feladni!
és a csomagok kb délután 1 orakor érkezik a kamijon! a csomagokal
amugy majd keleni fog a lábtarto konzol!
és kelene még müszerfal köré a müanyag boritás ami befogja a müszerfalat! és még hütőrács érdekelne!
Na hello, megnéztem megvan az az egy db balos lábtartóm ha érdekel még.
Amugy a postája válogatja hogy mikor viszik el a csomagot, mert én itt miskolcon ha este hatig feladom a csomagot másnapra ott van, de ha kis postára viszem akkor negyed 4ig megy el aznap.
Egyébként hiába kéred a start pluszba, mert az egynapos kiszállítás csak nagy településekre vonatkozik, én sem abban adtam fel neked, mert szóltak a postán hogy ugyanannyi eséllyel viszik ki a startot is meg a start plusszot is, és hogy ne érje szó a ház elejét rakattam rá neked egy törékeny jelzést, mivel a lámpa is benne volt, és igy jött ki 1960körül, szóval ha legközelebb kéred nem kell feltétlen start pluszt kérned mert nem nagy városban laksz ahová 100% hogy kiviszik másnap;)
okés akor ha nem vagy sértődékeny
amugy az 1980 ft os utánvételnek oda kel érni másnap ha előzőnap feladtAD 2 ELŐT!
nagyon sokat postáztam már nekem mindig odaért de mindegy! már megérkezett!
már csak hütőrács kéne a bloktakaroval elöl!
amugy az a 2 rész 1 be van öntve vagy külön vanak?
nyugi nem vagyok sértődős nagyon én ugy tudom csak abban az esetben ér fel start plusban is ha pest környéke mert elöször(Jákról -pestre viszik és utána a célhelyre az meg 2 nap ) még ha pl tölem csak 60 km re viszik is a csomagot akor is pest és a cél de ma már biztos megkapod lábtartóim már nincsenek
vagy ha oylan az egyik is elég lenne meg a jobb oldali kormánycsutkának a befogoja