Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nálad nagyobb hülyét nem nagyon találsz itt :D nem mindegy az sm h a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik !
Te írogatod h barmok vannak itt meg hülyék te nem veszed észre magad h mindenki nevet rajtad!
Bár a hülyék sosem tudják h hülyék
hazudozol össze vissza h 150 ccm meg bontatlan ..
kíváncsi lennék a motorodra élőben
kb szerintem még 100 200 000 ft nyi hibát fedeznék fel rajt
mert képen sem bizalom gerjesztő ! emlékezzél csak vissza h kb 2 éve tőlem akartál venni egy mocit .. na azt adtam 200 ért
nézd meg a hasznaltauto. hu n 99 ért adnak rendszámos müszakis 4dlt idomhiányosan az képen is jobb mit a tiéd
most vertem az öszön meg a télen bele vagy 50-60 e-t
szia
a 150 ccm-t azért irom mert van sok hülyegyerek aki azt hiszi hogy van rajta 1 tuning heger és verhetetlen lesz! és a 150-t azért irom mert a hülyék csak azt ismerik ! tudom hogy 160ccm létezik csak! nekem volt is az apriliámon de nem olyan jó az mint ahogy előadják!a rotax blokoknál legalábbis!
az meg 1 nagy baromság hogy 80e
te zsoltika hogy a picsába van h azt irod h a blokkja gyári bontatlan ... meg stb
máskor meg h 150 ccm es tuning henger van rajt ( amilyen mellesleg nem is létezki)
amugy a mocid nagyon maximum 80 at ér pajtás ..... legalább mindenhol egyformát hazudjál
Üdv megvan még a 2rh- hoz va ló cdi lehet érdekelne.Mennyiért adnád ha még megvan köszi jocó.
csutkagázon az nsrem 2,5 liter:D mert ac-08 as németpiacos fojtott:D
annyit mint az 50-sed csutka gázon
3 felett biztos
legyen 5 liter igy megfelel?
Tudom h tzr, csak nekem nsr50 em van és azon járt az agyam. de arra még nem válaszoltatok h kerek 110 el 100 km alatt mennyit eszik
itt tzr röl van szó nem nsr
hát nem tudom én még 4,7 alá nem tudtam vini az enyémet
de a fen tugya
Akkor gyári méretű karbival mennyit? és egy 110 es utazoval budapest-balaton között teszem azt autopályán mennyit eszik egy átlag nsr, (vezetési stilus most legyen normál, azaz se nem gyorsítgatás senem fékezgetés csak 110 el egytempoval)
méretétől
szia nekem 4dl van az 5-6 liter között eszik!
ez amugy a vezetési stílus és karbi métetől is függ!
elégé sok minden befolyásolhatja a fogyasztást
Hello,
Az lenne a kérdésem h a ezek a tzr 125 ösök mennyit fogyasztanak? sokat keresgéltem és egyik helyen 6 másik ehlyen 8 litert írnak meg egyebet, mennyit eszik mondjuk ha vki 110-120 al megy? illetve melyik tipus eszik kevesebbet a 4dl vagy 4fl vagy egyéb (nem tudom a tipusokat)

Azt nem kell mondani hogy ezek 2t-k sokat esznek, tudom.
most mondtál igazat itt fejezd be!
itt kell befejezni,már én se tudok írni :S
na jól van a többiekre való tekintttel átérek az fb re és ott baszlatlak tovább ;) de nagyot koppannál mikor a 125ccm et lealázza az 50
na most mondtál nagy igazat! halod szabi a tzr 125 tulajoknak! nem a paprikadaráloknak!
alugyál inkább álitolag normális
mert kéred az ostor...
De ezt a játszótéren intézzétek!
Persze csak ha szemtől szemben is tudtok ilyen vagányok lenni!
Ez a topik meg had maradjon a tzr 125 tulajoknak ill. az ide betérö érdeklődőknek.
KÖSZI!
igaz! olyan ez a szabi gyerek meg pár ember az osztályba
csufolodnak! csak én meg nem hagyom rá! és ők hiszik magukat normálisnak!
Jesszus az óvoda megnyitott!
csak azt hiszed de nem akarom lelombozni a nagy önbizalmadat