nálad nagyobb hülyét nem nagyon találsz itt :D nem mindegy az sm h a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik !
Te írogatod h barmok vannak itt meg hülyék te nem veszed észre magad h mindenki nevet rajtad!
Bár a hülyék sosem tudják h hülyék
hazudozol össze vissza h 150 ccm meg bontatlan ..
kíváncsi lennék a motorodra élőben
kb szerintem még 100 200 000 ft nyi hibát fedeznék fel rajt
mert képen sem bizalom gerjesztő ! emlékezzél csak vissza h kb 2 éve tőlem akartál venni egy mocit .. na azt adtam 200 ért
nézd meg a hasznaltauto. hu n 99 ért adnak rendszámos müszakis 4dlt idomhiányosan az képen is jobb mit a tiéd
szia
a 150 ccm-t azért irom mert van sok hülyegyerek aki azt hiszi hogy van rajta 1 tuning heger és verhetetlen lesz! és a 150-t azért irom mert a hülyék csak azt ismerik ! tudom hogy 160ccm létezik csak! nekem volt is az apriliámon de nem olyan jó az mint ahogy előadják!a rotax blokoknál legalábbis!
az meg 1 nagy baromság hogy 80e
te zsoltika hogy a picsába van h azt irod h a blokkja gyári bontatlan ... meg stb
máskor meg h 150 ccm es tuning henger van rajt ( amilyen mellesleg nem is létezki)
amugy a mocid nagyon maximum 80 at ér pajtás ..... legalább mindenhol egyformát hazudjál
Akkor gyári méretű karbival mennyit? és egy 110 es utazoval budapest-balaton között teszem azt autopályán mennyit eszik egy átlag nsr, (vezetési stilus most legyen normál, azaz se nem gyorsítgatás senem fékezgetés csak 110 el egytempoval)
Hello,
Az lenne a kérdésem h a ezek a tzr 125 ösök mennyit fogyasztanak? sokat keresgéltem és egyik helyen 6 másik ehlyen 8 litert írnak meg egyebet, mennyit eszik mondjuk ha vki 110-120 al megy? illetve melyik tipus eszik kevesebbet a 4dl vagy 4fl vagy egyéb (nem tudom a tipusokat)
Azt nem kell mondani hogy ezek 2t-k sokat esznek, tudom.
De ezt a játszótéren intézzétek!
Persze csak ha szemtől szemben is tudtok ilyen vagányok lenni!
Ez a topik meg had maradjon a tzr 125 tulajoknak ill. az ide betérö érdeklődőknek.
KÖSZI!
Te írogatod h barmok vannak itt meg hülyék te nem veszed észre magad h mindenki nevet rajtad!
Bár a hülyék sosem tudják h hülyék
hazudozol össze vissza h 150 ccm meg bontatlan ..
kíváncsi lennék a motorodra élőben
kb szerintem még 100 200 000 ft nyi hibát fedeznék fel rajt
mert képen sem bizalom gerjesztő ! emlékezzél csak vissza h kb 2 éve tőlem akartál venni egy mocit .. na azt adtam 200 ért
nézd meg a hasznaltauto. hu n 99 ért adnak rendszámos müszakis 4dlt idomhiányosan az képen is jobb mit a tiéd