valaki meg tudja mondani h karburátor (dellorto 32 vhsa) lenne szó.. meddig kell lenni a benzin szintnek? ,jelzés nincs benne,teljesen teli megy benzinnel... ha valaki tudja megköszönném a választ
énis fontolom mert nem kel az alkatrész senkinek! és ugy amugy ezt a motor oylan 10-15 ezerböl tökéletesre lehetne varázsolni!
és az alkatrészt senki nem keresi ne éri meg elbontani!
alapbol nem lehet szerintem mert a 4dl-nek a deknibe van az alaplap! nem ugy mint a normál motoroknál! itt fordítva van!
ha kel nekem van lendkerekem és alaplap! gyári! tökéletesek
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
sziasztok segitséget kérnék töletek azt hallotam valakitől hogy a yamaha jog gyujtását rá rakata egy tzr re érdekelne hogy csinálta s hogy jó e igy 4dl hez is ha lehet pontosan irjad le mitt s hogyan kell csinálnom méretekkel kösszönöm ha valaki segit
lehet elbontom a tzr 125 4dl-t ha öszejöne valmenyi vásárló! irja meg mindeki kinek mi kel és ha oylan akor elbontom!
minden van müszerfalat viszapilantot kivéve! az idomok most letek ujrafestve !jo gumik bovaj blok pöcre indul!stb.
msn:czegledi_zsolti@freemail.hu
Önindító(hibátlan),7ezer Ft,gyújtás alaplap( csatlakozók hiányoznak) 5ezer Ft ,Lendkerék szabadon futóval(hibátlan) 7Ezer Ft Gyújtás electronika( csatlakozók hiányoznak) 5 ezer Ft
azért mert kellene csak több embert kérdek és ha olcson adnád akkor mgérné megvenem töled mert még a psota is rámegy!
adák érte ha tökéletes 6 ezret és még a kormánycsutkának az átmérőlyét is meg kéne mérni! vagy inkább a vilaszát átmérőlyét ahol rá va fogatva! és bal lábtrtokonuol is kéne és eröl kép!
és ha megfelenne akor hétfőn küldhetnéd is!
Oda van írva! Igen olcsó! De nem értem miért érdeklődsz mindig alkatrészek iránt amikor sosincspénzed, sosemveszel semmit, meg az ár feléből még alkudni akarsz!
Eladó yamaha tzr 125 bontott alkatrészei: Karbulátorok Mikuni 28-as és dellorto 32-es 8000ft/db Tank: 5000 ft Kipufugó 5000ft Műszerfal 8000ft Kábelköteg, Fejidom 10000ft Fejidom lámpával és tartó konzolal 20000ft Bovdenek és még rengeteg alkatrész
viszapilanto kéne müszerfal és jobb kormánycsutka!
és az alkatrészt senki nem keresi ne éri meg elbontani!
ha kel nekem van lendkerekem és alaplap! gyári! tökéletesek
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
szerintem baráto a uj festésel!
minden van müszerfalat viszapilantot kivéve! az idomok most letek ujrafestve !jo gumik bovaj blok pöcre indul!stb.
msn:czegledi_zsolti@freemail.hu
Önindító(hibátlan),7ezer Ft,gyújtás alaplap( csatlakozók hiányoznak) 5ezer Ft ,Lendkerék szabadon futóval(hibátlan) 7Ezer Ft Gyújtás electronika( csatlakozók hiányoznak) 5 ezer Ft
adák érte ha tökéletes 6 ezret és még a kormánycsutkának az átmérőlyét is meg kéne mérni! vagy inkább a vilaszát átmérőlyét ahol rá va fogatva! és bal lábtrtokonuol is kéne és eröl kép!
és ha megfelenne akor hétfőn küldhetnéd is!
remélem olcso
tel: 06209564824