Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A műszerfalról azt kell tudni hogy áll egy km/órából ami bovdenes egy fordulatszámmérőből ami elektromos egy hőfokmérőből és ugye a ledekből. A műszerfalon minden kiválóan működik. Szerencsére 2 db műszerfalam van. Az egyik ami a képeken van és van egy másik is amiről hiányzik a km/óra. A villa nélkül a komplett műszerfalat egy 1000-essel többre tartom tehát 8000 ft-ért. Ha így is érdekel akkor írj és megbeszéljük privátban
Nem biztos az,hogy 250-esé mert ha meg nézzed nem állítható rajta semmi.Legalább is én nem látom,hogy lenne rajta állítási lehetőség.De ettől még egy naon faja telópárnak nézem!
Én adok a műszerfalért 7ezret+állom a postát.
Sajnos Üzlet nem érdekel. Az árakat már említettem: Egyben blokk nélkül 59.000ft A villaszárak befogókkal 20.000 ft A műszerfal 7000ft
A mérések még folyamatban
email: nagy1122@freemail.hu
tel: 0620/9564824
A motor még egyben van!
mérd meg a vilát és csinálj mát képet a müszerfalrol is!
ja és üzlet beszámitás érdkel érte?
szia
engem érdkelne az első vila bofokal minenel együtt ! márd már le a hoszát széleségés átmérőlyét a vilaszáraknak js éa a tangaj átmérőlyét!
ja és menyibe adod?
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Üdv Mindenkinek Yamaha TZR 4FL bontására van igény? Jelenleg még a blokk és a tükrökön kívül minen megvan.
Vagy esetleg egybe érdekli valakit? 59.000 ft
Üdv Én tudok neked adni 4FL 98-as Tzr-ből komplett hibátlan elsővillát (szerelhető rá dupla tárcsa) 20 ezerért és hibátlan műszerfalat együtt 7 ezer ft-ért Van még vigyorgólámpás fejidomom és lámpám is... Írj ha érdekel
amugy most nekem is aprilia af1 a elsőtelom! de nam fasza! nagyon meredeken ál bene ! beleérne a oldaidomba!
neked amugy stimelt a vilabefofo a vilába?mármint ugy mondom hogy nem ál tul meredenek?
meg a vázba kelet perselyt csinálni?
valami beszámolás nem érdkli?
van rengeteg alkatrészem!
aprilia af1 rx rs 125
van még mindenem!
van robog alkatrész is! minereli bloks a robog bontom azt is! !
egyben csak, a befogók kutyának sem fognak külön kelleni, műszerfal sajna nincs, meg visszapillantó sem
hawer aztmondja ez 125-ös volt dupla tárcsával, akkor ha nincs ilyen lehet kint olaszban alakították át, ő már ugybontotta szét hogy dupla tárcsás volt az eleje
azt vágom én is hogy az 250
de ugyan az nem?
a felnim 250esböl van ! megvan mindkét tárcsa heje!
neked nincs olcson elsővilád?
ahan most csak 16 ezrem van
a 2 vilaszárat nem adod külön?
majd még ugyis kelene még müszerfal is és viszapilantok is és akkor ha van töled veném öket
ha dupla tárcsás az akkor minimum 250es töki;) :P:P
Cső

Ha kell tudok adni dupla tárcsás tzr 125-ösnek az első 2 telószárát + a villabefogókat is, csapágyakkal mindennel együtt 25 pénz, Postát állom
tökéletes és 15 e
ha kel holnap tudom is küldeni!
szia s milyen állapotba van s menyi
alaplapom van ha kel!
Sziasztok szükségem lenne 4DL hez gyujtás alaplapra+lendkerékre szabadon futóval együtt sürgös
most irtam neki e-mailt majd kiderül mit ir visza
ahan
én amugy 1 aprilia forditoat 3befogoval és csutkával szoktam adni max 10-15
csak azért csodálkozok
tzrrudolf@freemail.hu nála érdeklődj Zsoltika.:-))
hello, nem az enyém, de egyébként meg a forditott villaszárak, befogóval, csutkával szerintem nem annyira drágák, ez mezei álló villát dobálnak 15-20ért, am nem fogja külön eladni mert utána neki macerás eladni a másik felet.