A műszerfalról azt kell tudni hogy áll egy km/órából ami bovdenes egy fordulatszámmérőből ami elektromos egy hőfokmérőből és ugye a ledekből. A műszerfalon minden kiválóan működik. Szerencsére 2 db műszerfalam van. Az egyik ami a képeken van és van egy másik is amiről hiányzik a km/óra. A villa nélkül a komplett műszerfalat egy 1000-essel többre tartom tehát 8000 ft-ért. Ha így is érdekel akkor írj és megbeszéljük privátban
Nem biztos az,hogy 250-esé mert ha meg nézzed nem állítható rajta semmi.Legalább is én nem látom,hogy lenne rajta állítási lehetőség.De ettől még egy naon faja telópárnak nézem!
Sajnos Üzlet nem érdekel. Az árakat már említettem: Egyben blokk nélkül 59.000ft A villaszárak befogókkal 20.000 ft A műszerfal 7000ft
A mérések még folyamatban
email: nagy1122@freemail.hu
tel: 0620/9564824
szia
engem érdkelne az első vila bofokal minenel együtt ! márd már le a hoszát széleségés átmérőlyét a vilaszáraknak js éa a tangaj átmérőlyét!
ja és menyibe adod?
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Üdv Mindenkinek Yamaha TZR 4FL bontására van igény? Jelenleg még a blokk és a tükrökön kívül minen megvan.
Vagy esetleg egybe érdekli valakit? 59.000 ft
Üdv Én tudok neked adni 4FL 98-as Tzr-ből komplett hibátlan elsővillát (szerelhető rá dupla tárcsa) 20 ezerért és hibátlan műszerfalat együtt 7 ezer ft-ért Van még vigyorgólámpás fejidomom és lámpám is... Írj ha érdekel
amugy most nekem is aprilia af1 a elsőtelom! de nam fasza! nagyon meredeken ál bene ! beleérne a oldaidomba!
neked amugy stimelt a vilabefofo a vilába?mármint ugy mondom hogy nem ál tul meredenek?
meg a vázba kelet perselyt csinálni?
valami beszámolás nem érdkli?
van rengeteg alkatrészem!
aprilia af1 rx rs 125
van még mindenem!
van robog alkatrész is! minereli bloks a robog bontom azt is! !
hawer aztmondja ez 125-ös volt dupla tárcsával, akkor ha nincs ilyen lehet kint olaszban alakították át, ő már ugybontotta szét hogy dupla tárcsás volt az eleje
hello, nem az enyém, de egyébként meg a forditott villaszárak, befogóval, csutkával szerintem nem annyira drágák, ez mezei álló villát dobálnak 15-20ért, am nem fogja külön eladni mert utána neki macerás eladni a másik felet.
A mérések még folyamatban
email: nagy1122@freemail.hu
tel: 0620/9564824
ja és üzlet beszámitás érdkel érte?
engem érdkelne az első vila bofokal minenel együtt ! márd már le a hoszát széleségés átmérőlyét a vilaszáraknak js éa a tangaj átmérőlyét!
ja és menyibe adod?
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Vagy esetleg egybe érdekli valakit? 59.000 ft
neked amugy stimelt a vilabefofo a vilába?mármint ugy mondom hogy nem ál tul meredenek?
meg a vázba kelet perselyt csinálni?
van rengeteg alkatrészem!
aprilia af1 rx rs 125
van még mindenem!
van robog alkatrész is! minereli bloks a robog bontom azt is! !
de ugyan az nem?
a felnim 250esböl van ! megvan mindkét tárcsa heje!
neked nincs olcson elsővilád?
a 2 vilaszárat nem adod külön?
majd még ugyis kelene még müszerfal is és viszapilantok is és akkor ha van töled veném öket
Ha kell tudok adni dupla tárcsás tzr 125-ösnek az első 2 telószárát + a villabefogókat is, csapágyakkal mindennel együtt 25 pénz, Postát állom
ha kel holnap tudom is küldeni!
én amugy 1 aprilia forditoat 3befogoval és csutkával szoktam adni max 10-15
csak azért csodálkozok