a uszószint nemjo! tuti!
vagy szélyel van kopva benne a fuvóka! tegyél bele ugyan akora fuvókéákat mint ami most ven bene csak ujakat és jonak kel lenije!
vagy esetleg még lehet hogy a sibertű is kopott
kellene egy kis segitség :D..
hogy tudom elélrni h kevesebb benzint kapjon..a motor akkor kezd el menni ha elzárom a benzincsapot.. ha nyitva van addig csak dadog.. próbáltam a tűt a legfelsőbe tenni a levegőn állita..ni ,, sőt még az úszó szinten is bár az sztm jó.. vagy túl sok olajat kapna?de ha elveszek tőle mindent akkor jó lenne csak felső tratományba 7-től meg már érzem h kevés a benya neki.A GYÁRI BEÁLITÁSOKKAL SE KLAPPOL.. MUszály leszek elvinni valami szakihoz?
helló
nekem müszerfal kéne viszapilanto és papirnélküli váz!
akkor bal oldali lábtarto konzol is kel és jobb oldali kormánycsutha ami a vlilára van huzva!
árakat tudnál irni és fenyképeket!
szerintetek elboncsam a tzr 125 4dl-t?
akit valami alkatrész érdkle irjon!
az öszes idom most lett lefujva fehére! nem gagyi festékböl!
blokja tökéletes! bivajerős! minden jo a motorn csak a müszerfal és a főváz nem! a töbi minden tökéletes!
vagy szélyel van kopva benne a fuvóka! tegyél bele ugyan akora fuvókéákat mint ami most ven bene csak ujakat és jonak kel lenije!
vagy esetleg még lehet hogy a sibertű is kopott
hogy tudom elélrni h kevesebb benzint kapjon..a motor akkor kezd el menni ha elzárom a benzincsapot.. ha nyitva van addig csak dadog.. próbáltam a tűt a legfelsőbe tenni a levegőn állita..ni ,, sőt még az úszó szinten is bár az sztm jó.. vagy túl sok olajat kapna?de ha elveszek tőle mindent akkor jó lenne csak felső tratományba 7-től meg már érzem h kevés a benya neki.A GYÁRI BEÁLITÁSOKKAL SE KLAPPOL.. MUszály leszek elvinni valami szakihoz?
nekem müszerfal kéne viszapilanto és papirnélküli váz!
akkor bal oldali lábtarto konzol is kel és jobb oldali kormánycsutha ami a vlilára van huzva!
árakat tudnál irni és fenyképeket!
Megint van bontani való tzr-em 4DL-es van papiros, műszakis váz, van papir nélküli is, vannak idomok, minden van!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
akit valami alkatrész érdkle irjon!
az öszes idom most lett lefujva fehére! nem gagyi festékböl!
blokja tökéletes! bivajerős! minden jo a motorn csak a müszerfal és a főváz nem! a töbi minden tökéletes!
tel:06307316232
minereli alkatrészt beszámolsz?
vagy mond meg mi érdklne!
mejk az a szabadonfuto?
email:czegledizsolt@freemail.hu
irtál a képemhez és mondom hogy mi kel a tzr-hez!
első vilaszár és müszerfal! olcson ! menyibe adnád?
ma meg még viszapilantotükör is
vagyél fel msn re!