Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na most számolgatam és úgy lesz a jó hogy most megveszem a müszerfaladat és még akkor megrendelem a kormánycsutkát és 2 viszapilantótüröt és kifújt a pénzem de most a héten jön pénzem és akkor megveszem a gyujtáskapcsolót is! úgy okés lesz?
szia
kell a gyujtáskapcsoló és a müszerfal km spirálod van hozzá mielőt ugye szétkaptad müködött tökéletesen?
na lépek sziasztok majd holnap irok akkor mire jutotam!
ja amugy ide sosem ir senki
de csak azért mert nem mennek szét a yamahák
nézd meg az aprilia részleget álandóan széthulik
manapság már senki nem beszélget a fórumokon
Micsoda vasárnap éccakai élet lett itt gyerekek! :D:D:D
ha holnap irok hogy mire jutotam úgy jó lesz? olyan este 8-9 fele érek haza és irok ugy jó lesz?
Az ajánlatom csak holnapig érvényes. Ha nem viszik el ennyiért akkor inkább felszerelem anyám kempingjére. A gyujtáskapcsolót a gázcsutkát és a műszerfalat is. De neki nem 12-ért adom
mostmár látom mikor irtam még nem volt ott azért irtam
Ottvan te sülthal 12000 ft és még ajándékot is kapsz a dobozba! De csak azért mert csípem a stílusod!
még átgondolom honap felhivom a csávót és tégedet is értesítlek hogy kedden adhatod fel vagy nem okés?
na akor menyibe adod a gyujtáskapcsolot és a müszerfalat?
Akkor vedd meg a kollégától a 4dl alkatrészeket:D Nekem olymindeggy. Az műszerfal árát már csilliószor elmondtam de a gyujtáskapcsolóval 12 ezer forint
figyelj mutarok neked képet hogy került hozám!
nem szolok semit én ezt cseréltem nem érdekel ha lopot csak nem magyarországrol legyen itt tiszta legyen!
havernak is ki volt a tzr-böl meg az ns1 böl is ugyan igy néztek ki
meg, de te nagyon nem vágod a témát:
-ha még tovább híreszteled hogy kókányolva van a gyujt kapcsoló, meg ugye papirjai sincsenek, ne csodálkozz ha 1-2 ember elvből nem fog neked cuccot adni, mert ordít róla hogy ezt lopták! De nem firtatom h te igy vetted, vagy mint volt, mert a végén még rágalmazásért én leszek megtoszva:/
lenne nekem amyúg aprilia gyujtáskapcsolom csak nem tudom a bekötését sajna hülye vagyok az elektronikához:(
Neked jó az!
Gyújtáskapcsoló helyett tegyél bele egy MTZ izzítás visszajelzőt , nekem is az van benne, csak odakell figyelni a zsírzásra, mert könnyen berág !
ez a tükör nem fasza rá ez volt az aprilián! és rátetem a tzr re de nem jó nem látok mögém vele csak a saját válamat látom tövid a szára majd már tudok 4dl alkatrészt de ha adod a müszerfalat és a gyujtáskapcsolot jo árba akkor azt töled veném meg!
menyibe adod a 2-t?
Sajnos a gyujtáskapcsoló újabb tétel. Meg amúgy is meg kellene hozzá venned a tanksapkát is mert azt is ez a kulcs nyitja. De unalmamban találtam neked tükröt. Bár hiába mutatom úgysem veszed meg: http://auto-motor.vatera.hu/al...
a müszerfal és a gyujtáskapcsolos stimel a 4dl re ugye?
nem hanem szét van kokányolva csavarhuzóval valmajk belenyult és kiesik a kulcs belőle

a femne ha megeszi a 2 kezét
Hát én már komolyan besírok rajtad Zsolt
Gyujtáskapcsoló minek neked, csak nem elfelejtettek adni hozzá kulcsot?
tehát akkor mit is acc 8 ezerbe a müszerfalat és a kormánycsutkát? a kománycsutka nem jó nekm inkább ad melé a gyujáskapcsolót!
ja meg kelne km spirál is! és viszapialntotükör aha van
menyibe adod akkor ezeket?