na most számolgatam és úgy lesz a jó hogy most megveszem a müszerfaladat és még akkor megrendelem a kormánycsutkát és 2 viszapilantótüröt és kifújt a pénzem de most a héten jön pénzem és akkor megveszem a gyujtáskapcsolót is! úgy okés lesz?
ja amugy ide sosem ir senki
de csak azért mert nem mennek szét a yamahák
nézd meg az aprilia részleget álandóan széthulik
manapság már senki nem beszélget a fórumokon
Az ajánlatom csak holnapig érvényes. Ha nem viszik el ennyiért akkor inkább felszerelem anyám kempingjére. A gyujtáskapcsolót a gázcsutkát és a műszerfalat is. De neki nem 12-ért adom
Akkor vedd meg a kollégától a 4dl alkatrészeket:D Nekem olymindeggy. Az műszerfal árát már csilliószor elmondtam de a gyujtáskapcsolóval 12 ezer forint
nem szolok semit én ezt cseréltem nem érdekel ha lopot csak nem magyarországrol legyen itt tiszta legyen!
havernak is ki volt a tzr-böl meg az ns1 böl is ugyan igy néztek ki
meg, de te nagyon nem vágod a témát:
-ha még tovább híreszteled hogy kókányolva van a gyujt kapcsoló, meg ugye papirjai sincsenek, ne csodálkozz ha 1-2 ember elvből nem fog neked cuccot adni, mert ordít róla hogy ezt lopták! De nem firtatom h te igy vetted, vagy mint volt, mert a végén még rágalmazásért én leszek megtoszva:/
ez a tükör nem fasza rá ez volt az aprilián! és rátetem a tzr re de nem jó nem látok mögém vele csak a saját válamat látom tövid a szára majd már tudok 4dl alkatrészt de ha adod a müszerfalat és a gyujtáskapcsolot jo árba akkor azt töled veném meg!
menyibe adod a 2-t?
Sajnos a gyujtáskapcsoló újabb tétel. Meg amúgy is meg kellene hozzá venned a tanksapkát is mert azt is ez a kulcs nyitja. De unalmamban találtam neked tükröt. Bár hiába mutatom úgysem veszed meg: http://auto-motor.vatera.hu/al...
tehát akkor mit is acc 8 ezerbe a müszerfalat és a kormánycsutkát? a kománycsutka nem jó nekm inkább ad melé a gyujáskapcsolót!
ja meg kelne km spirál is! és viszapialntotükör aha van
menyibe adod akkor ezeket?
kell a gyujtáskapcsoló és a müszerfal km spirálod van hozzá mielőt ugye szétkaptad müködött tökéletesen?
de csak azért mert nem mennek szét a yamahák
nézd meg az aprilia részleget álandóan széthulik
manapság már senki nem beszélget a fórumokon
havernak is ki volt a tzr-böl meg az ns1 böl is ugyan igy néztek ki
-ha még tovább híreszteled hogy kókányolva van a gyujt kapcsoló, meg ugye papirjai sincsenek, ne csodálkozz ha 1-2 ember elvből nem fog neked cuccot adni, mert ordít róla hogy ezt lopták! De nem firtatom h te igy vetted, vagy mint volt, mert a végén még rágalmazásért én leszek megtoszva:/
menyibe adod a 2-t?
a femne ha megeszi a 2 kezét
Gyujtáskapcsoló minek neked, csak nem elfelejtettek adni hozzá kulcsot?
ja meg kelne km spirál is! és viszapialntotükör aha van
menyibe adod akkor ezeket?