Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na akkor sorban válaszolnék.
Cosmo-Igen dumáltam rgwzoli-val,megvan az anyag neve csak be kell szermányolni.Van ismeretségem forgácsoló műhelyekben úgyhogy ez is egy járható út.De kell az eredeti is mert nem találtam csak összeállítási rajzot azon meg nincs meg minden méret.
Ebay-Na csak azt nem tudja megvenni az ember amit akar.Mikor van akkor éppen másra kell a lóvé, máskor meg nincs.
De talán most lesz egy ismerős aki beszerzi nekem,és lemásolom 45példányban,hogy többet ne legyen problémám ezzel!
szia itt már nézted?
elégé sok alkatrész van ezen az oldalon!
http://www.ebay.hu/
Nagyon nem folytam bele a szerelgetésébe, meg nem is akarok, ez már nem simo hogy ha valamit elrontok átugrok haverhoz aztán rakunk bele valamit. Tavasszal ki szoktam tisztítani a karbit aztán kész. Szerintem inkább szerelőhöz fordulok. Am a power szelepet nézted már ebay-en ?
csákó! Gyere már fel facebookra lenne egy kérdésem.
felnit amugy vetem 10 e mikor keresetem ! azért volt sok az nekem mert gumijaim van itthon vagy 8-10 db tökéletes!
meg a papírt csak akkor veszem meg ha nagyon szórakoznak a rendőrök
amugy azon gondolkoztam hogy majd nyáron ha meglenne megveném de szerintem nem 11kw!
és most nem kel itt játcani magad hogy nem lesz belőle semmi mert csak akor nem lesz belőle semmi ha tanálok megfelelőbbet!
gyere le és megbeszéljük! ha nagy a szád!
miért rám gondolsz 1 ből látod ezeket az irásaidat más is olvassa ne csodálkoz hogy ijen e-mailt kapsz!
nem érdemelsz mást most ne haragugy de ez igy van! AMIT TE MÜVELSZ AZ MÁR MINDENEK A HATÁRA! (nem emberi viselkedés!)
Hali!
Ha vkit érdekel valószinű szétbontom a motoromat mert egyben nem kell a kutyának sem.Idomhiányos,de működik rajt minden,egyen 100-ért odaadom,de darabokban is eladó.Ha vkit érdekel ezen elér:30 259-05-47,csak telón érdeklődjetek,mert ritkán vagyok gép elött.
szia, az rg fórumon rgwzolival beszélj, ő tud csináltatni power szelepet minőségi anyagból, ő az rgv-jébe csináltatott,beszélj vele.
Üdv:Márk
Köszi!
De hidd el nagyobb problem van az enyémmel.
A power szelep beszerezhetetlen,és már nagyon kellene!Meg ez az csinálni való van rajta.
Nem tom miért eszik a tiéd ennyit.Valszeg nem jó a karbid beállítása.V. a power totál nyitva van.(nekem nincs power szelep a vasban ezért 8,5l a fogyasztás lehetne ennél is kevesebb)
De ez így csak találgatás.Ha nem akarsz v. nem tudod szerelgetni (nem szégyen én sem értek hozzá csak hajtom) keress egy jó szerelőt.
am a tied se csúnya
kösz de nincs valami ötleted hogy hogyan csökkenthetném a fogyasztást?
Az nagyon durva!
Nekem a 250-es nem eszik ennyit,csak ha 160-180 között tartom.Értelmes 100-110-nél 8,5lityit kér és 250-300km-enként 1liter oil.Nagyon gyorsan vidd el egy szervizeshez!
Amúgy jól néz ki szép kis vas!
Amúgy a tied mennyit eszik?
Nem de nem tudom hogy mit csináljak, legfeljebb max 110 km tudok menni vele.
lyukas a tank ...?
Hello! Segítségre lenne szükségem: van egy yamaha tzr 125 4DL (95) 100km/10l eszik szerintem ez baromi sok, és még a power nyitásig se forgatom ki, nem tudom hogy hogy csökkentsem a fogyasztását, mit tegyek? Légyszi segítsetek. Mondjuk én fúvóka cserére gondoltam.
Aztapicsa :D xD
én is eltöprengtem rajt eszembe jutott ugyhogy üzenném neki kedves imre rábukhatsz a futyimre
Szerintem ez nem valami haverja, hanem ő maga, mivel ugyan az a tré írás, tipikus igénytelenség, jah igen már most nem 230 az ára a motornak hanem 250 , hasznaltauto.hu-n fent van mivel itt a sportmotoron már kiröhögik a szemétdombjával.
ott a pont!
:D
MINAP KAPTAM EGY SZÉP LEVELET AZ ALÁBBI MOTORHIRDETÉSEMHEZ
persze rosz emilcimet adott mert a válasz nem ment el de itt a vállaszom is
http://www.kepesmotor.hu/yamah...

Feladó: imre
E-mail:............freemail.hu

én adok neekd az öszes alkatrészedért 1 nagy veder szart!
mert te is 1 szar ember vagy látom a forumon!
felgmázol meg minden!

Kedves Imre!

köszönöm a megtisztelő ajánlatodat de nem kell az van itt is!
Nem értem a felháborodásodat bár az az alapja h az a húgy agyú eszetlen balfasz ceglédi Zsoltika haverja vagy aki állandóan faszrágóskodik az alkatrész árakon nem csak az enyémeken hanem mindenkién
más aranyáért szart sem adna de az ő szaráért meg aranyat kér... nem nyitok vitát mert úgysem tudsz meggyőzni ..
zsoltika kb 2011 tavasza óta hívogat alkatrész ügyben ..volt h 10 után mert ingyenes meg stb .. eleinte ok tanulgat a gyerek de aztán mindig minden drága meg hát nincs pénzem stb nem flegmázom mással csak evvel a balfasszal
oszt engem h drágán adom meg minden pl 2 db felnit jó gumival sokall 35 000 et érte meg hasonló
mit akar motorozni ha nincs rá pénze ?

felhívnak h ez meg az kell mondom 5000 áá az sok
ember 12 liter benzin ára az 5ezer ft
adjam ingyen vagy mi?
meg hivnaka vázra h mit adok puszta váz meg a blokk váltóval főtengelyel (papírokkal rendszámmal törzskönyvel 4 db érvényes kitöltött adásvételivel ) és a kerekek meg a blokkról a henger? -kérdik
mire én hát van de az külön tétel
de hát a vázhoz tartozik az is .....
erre most mit mondjak? adjak oda egy rendszámos motort 45 ért vagy mi? ezért van a "gyengébbek kedvéért"

amúgy a kedves zsoltika haverodat mindenki kiröhögi
nézd csak meg minden értelmes ember kineveti a balfszságai miatt
én 200.000 ft ért adtam el egy kifogástalan tzr 125 öt valóban generálozott 500 km ert futott blokkal 500km ert futott gumikkal friss műszakival névreirva ez meg 250 ért kinálja a szarját ....
és még sokalta a felnikért a 35 öt a telóért a 20 at a komplett müszerfalért a 13000 et (simsonhoz a gagyi kinai km/ora 6000ft csak az km óra nem müszerfal )
hivjon fel bontot ott 20 25 000 ft ért adnak
lámpát 8 ért sokalta bontoban 20 at kérnek egy olyan lámpáért ez biztos mert megkérdeztem 3 helyen amikor nekem kellet volna

nem értem akkor h miért is vagyok flegma meg egyéb
azért van a kiegyenlítő tartály, világítás: a kis vacak a helyzetjelző, alatta pedig a fényszóró, tompított, távolsági, más kérdés hogy nekem a tompitott nem működött az enyémen XD