ja és ennek a motornak hogy van a világitása?
a órszágúti van az enyémen csak
tompítot és hejzetjelző nincs is? vagy a hezetjelző gondolom az a kis lámpa! a nagy fölött tompitott az meg a nagy lámpoa aján van?
szia a 4dl-nek van légtelenitő csavarja a vizhütésnek?
én a hőtőröl lecsavartam azt a kipakot és feltoltötem meg a kiegynlitőtatályt és kész ! nem találtam légtelenitő csavart
na te büdös paraszt miért szemeltél ki magadnak te rohadék?
othon anyádal szorakozál ne másal akit nem is ismersz mert megjárhatod könyen
a töbi forumozótól már bocsánat hogy igy beszélek de evel a kutyával nem lehet mákép beszélni
Már eladó! Akit érdekel Aprilia af1 forumon megtalálja, mindössze 23000Ft az ára.
Igaz hogy ennyibe lehetne jó állapotú motort is venni, de aki szereti a kihivásokat:hogy átbasszák és hogy egy ocsmány, romhalmazt vesz annak hajrá
az enyémeket el akarom adni! a külők üregesek igen!
mert a festésük csinya és ugysem tudok előálitani oylam minőségü festést mint a gyári és csak pelatogzana!
te zsoltika most nézem h neked vannak üreges brembó felnijeid olcsón akkor mindek neked tzr felni vagy hova akarod betenni?:D csak nem kullót csinálsz (egytengelyes kézikocsi) adok neked 2 HÁTCSÓ KEREKET AZTÁN CSINÁLSZ EGY TUTKÓ MODERN KULLÓT MENÓ LESZEL VELE A MOTOROZÁST MEG HANYAGOLD
a órszágúti van az enyémen csak
tompítot és hejzetjelző nincs is? vagy a hezetjelző gondolom az a kis lámpa! a nagy fölött tompitott az meg a nagy lámpoa aján van?