a háccsó:D te tanulj meg irni bazdmeg vagy kapcsold be a helyesírás ellenőrzőőőt a hátsó kerék 17 es meg az első is te gyík :d 1988 as tzr ekben van 18 " os
-1 van egy hátsó felnim fehérbe
-2 van egy szett fekete felnim (első hátsó)
az ára 35000 ft ami neked minden bizonnyal horribilisen magas és te maximum 15 ezret szeretnél adni a felnikért
de neked nem fog ugysem öszejönni sosem enyi pénzed egybe és igy nem hoszem h fogunk üzletelni de rájüttem h szerintem tavely te vetted meg 18 ért az egyik fehér felnimet annak a párja meg van még a hátsó
majd ha lesz pénz majd megkereslek ha nem oldom meg! tökéletesen müdik a telo csak le van törtve a bal oldalodm a sárvédőnek az a kis öntvény ahova ferlcsavarozom!
mostmár csak plexi meg aksi kel de az mind a 2 uj lesz! 7ah-os aksi elég bele?
na mi van kicsi zsoltika még minig soka villáérta 30 :D én mondtam mindenki anyia adja :d mulkto nem kellet 35be kerekestül most meg nézegetsz :d nálam van még hehe
Az én "paprikadarálóm" megdarálná a fostalicskádat és kihányná.Hőböröghetsz itt észnélkül de mégse mertél még mellémállni sose.
Jöhet a szöveg hogy nincs pénz meg stb.
és a hátcsó felni 18"-os
-2 van egy szett fekete felnim (első hátsó)
az ára 35000 ft ami neked minden bizonnyal horribilisen magas és te maximum 15 ezret szeretnél adni a felnikért
de neked nem fog ugysem öszejönni sosem enyi pénzed egybe és igy nem hoszem h fogunk üzletelni de rájüttem h szerintem tavely te vetted meg 18 ért az egyik fehér felnimet annak a párja meg van még a hátsó
és menyi lenne az ára?
mostmár csak plexi meg aksi kel de az mind a 2 uj lesz! 7ah-os aksi elég bele?
http://www.sportmotor.hu/motor...
Jöhet a szöveg hogy nincs pénz meg stb.
volt már ijen szarom nem valóak semmire
ogy mint a te paprikadaráalod!
Csak kérdezném,hogy a yamaha sdr 200-asod megvan még?
Üdv:Márk
Egy 4dl-es segédváz érdekelne engem, színe tök8
Többit beszéljük meg privátban: akos.s70b@citromail.hu
ha átbasztakk akkor meg sokra fogod tartani
sokért meg nem kell