Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Bocsi,de most olvasom a leveled! Figyu,holnap megyek MIskolcon keresztül össze tudunk futni?

üzlet nem érdkel rá?
amugy is 30, de tegnap elvitték, de ha van is ennyi, mert most is rögtön elvitték
a pár villaszárat menyibe adnád?
üzlet nem érdkel rá?
szia, küldjem neked is a cuccot, kell? Csak azért mert akkor holnap azt is feladom.
megkaptam, köszi holnap feladom.
hahaha
én meg joformán már semmit nem árulok nincs pénz az embereknek és kokányolnak sajna:)
nagyon megondolják mit veszek sajna
amugy tudok 1 drag mz-t ha érdkel jöne most üzletbe! átveszed?
Na pedig a Szatmári gyerek csak simson meg mz cuccot árul.Valamit nem jól csinálsz.Na ne ríííjál,megyek felszántom komádit,bevetem rizzsel és lesz pénzetek... XD
nem ugy megy mint szatmáriéknál!
itt nagy a szegénység!
nem vagyok jós! ha minden okés igen, mielőtt megkérded reggel adtam fel
Ebbe a mondatodba csak 8 hibát találtam,kettőt elnézek egyszerűsítés gyanánt.Ha dob kell FIZESS!(sok pénz meg 5000)
A Ladám alá csak 20mm el csináltam nagyobbat XD.Szépen fog kinézni motoron egy akkora cső.Am majd gyakszin én is csinálok a dragra és meglátod hogy kell kinézni egy igényes 2T tompítónak.
holnap ideér a csomag?
temeg 1 rozsdamente acél tábán meregy és azon fáradoz hogy készics el nekm 1 dobot!
én megtanultam írni másmeg tanuljon meg olvasni
ugyan ez elmondhato a te motorjaidrol is
amugy meg irigykec hogy nem oylan paprikadarálo!
most csinálok amugy 1 dobot 100mm az ármérőlye és 28-30 cm a hosza
Ne elnézést kéregessél hanem tanulj meg írni ha már úgyis feszt a fórumon meredsz!
Fúúúj de moslék!Mint a gazdája.
Üdv!

Van 2 indexem 4dl-hez, az egyiken nincs búra és van egy 16-os első lánckerekem is, ha kell valakinek,akkor szóljon!
nincs még az a kis lámpa a nagy fölött? a 4dl-nek?
szia, még nem kaptam adatot te is küldd gyorsan, erre: cosmo01@freemail.hu, köszi
küldd gyorsan a címedet mert ma megyek postára.
Üdv
megirtam e-mailbe a cimem!
add 2 be a ekeidomot és küldheted is utánvételel!
2-be mehet? Semmi gond a villáért későn kapcsolódtam be!