15:40 áttétel volt rajta ahhoz az kellett
tettem rá 15:47et ahhoz már egyből 108 kellett
utcán téblábolni jó lett volna az eredeti de terepen nem volt olyan jó
Szeretnék venni persze, de szeptember-októberig nem lesz semmi. Nagyjából most fejeztem be a ruházkodást az fz-re, egy új bukó azért még elkélne. Nyárra meg annyi túratervem van, hogy nem tudok választani se, hova mennék szívesebben. Kár, hogy nagyon drágák az africa twinek, egy olyan fasza lenne nagyon.
amúgy körvonalazódik már az endúró vétel?
nézegesd a hirdetéseket, aztán ha van egy öreg rendszámos lom olcsón vesd rá magad
az sem baj ha lóg a bele egy kicsit 70-nél gyorsabban nem is kell vele menni
link
ez múlt évben volt 15488ft
ez a cikkszám egy 108 csapos arany 520 vx2 láncot takar
most rendeletem a huskyra 118 csapost az 16900ft ez nem tudom arany-e majd ha megjön meglátom, nekem nem fontos, nem nyakba lesz akasztva
Tegnap felraktam az új láncot meg a 2 fogaskereket. Szerencsémre nem tört le az a maradék egy fül az alátétről, De ha megtalálod Ini tovabbra is megvenném! ! Lőttem pár képet, szépen áll neki az arany lánc .
Ja nem a legjobb, de a sárba is lehet fejlődni, ha nem egyhelybe ássa be a gépet az ember. A végére már nem estem el méterenként :D a legsz.rabb a mosás :S plusz 2 defekt így hírtelen, valószínű az utólsó esés ami után egy bokorba landóltam a motorral együtt, ami rajtam kívűl a motort is megtámadta :D
tettem rá 15:47et ahhoz már egyből 108 kellett
utcán téblábolni jó lett volna az eredeti de terepen nem volt olyan jó
nekem van egy 102es láncom 1 túrát ment, megkaptad volna kicsi pénzért
nézegesd a hirdetéseket, aztán ha van egy öreg rendszámos lom olcsón vesd rá magad
az sem baj ha lóg a bele egy kicsit 70-nél gyorsabban nem is kell vele menni
ez múlt évben volt 15488ft
ez a cikkszám egy 108 csapos arany 520 vx2 láncot takar
most rendeletem a huskyra 118 csapost az 16900ft ez nem tudom arany-e majd ha megjön meglátom, nekem nem fontos, nem nyakba lesz akasztva
nem volt időm-kedvem széttúrni mindent
rövid volt a hétvége
a mostani hosszabb lesz, úgy is időszerű egy komolyabb rendrakás