Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KERESEK

320-as első féktárcsát és konzolt a nyereghez, aki tud értesitsen, köszi, előre is!
sziasztok,

2 garnitura komplett idomszettem van elado, saját motorrol lett leszedve, kicsit karcos vagy fakult elemek, de épek teljesen.
van egy jobb es egy rosszabb esztétikai állapotu készlet.
(fejidom 2db piros, villavédo 2db piros, hátsó sárvédó 2db fehér,1db gyári matricákkal, ufo sm sárvédő 1db fehér)
ha valakit érdekel irjon vagy hivjon. akkor küldök képeket

20 530 93 15 vagy email sajban.gergely@gmail.com
Hali. TT 350-nek mennyi az ülésmagassága?
Találtam végre egy bekötést, kiderült,hogy mégis van benne gyárilag aksi, méghozzá egy 6V-os, amint hozzájutok, beszerelem... :)
OK! Csak nyugiba úgy sokkal jobban megy. Biztosan brummogni fog nemsokára. Különben is rossz az idő. Üdv Nagyapa
Köszi,jövő heten folyt köv.
Hezag jo,szikra fasza.most úgy látom nem kap benzint.
Köszi,jövő heten folyt köv.
Hezag jo,szikra fasza.most úgy látom nem kap benzint.
sziasztok, egy 1991-es 350-es TT -hez kéne nekem valami szervizkönyv,vagy hasonló, FONTOS! hogy Yamaha TT350 B típus 3GJ-s motortípussal, a legfontosabb az elektronika bekötése (gyújtás,lámpák,stb) nagyon jól jönne, köszi a segítséget

u.i.: yamaha tt350S szervízkönyvem van és yamaha xt 350-es is, de egyik sem olyan, mint az én elektonikai bekötésem a motoron, ugyanis az enyémben nincs aksi, de van rajta kürt, első,hátsó lámpa, és irányjelzők is. Csak egy tachométerem van semmi más , külccsal dögleszthető + a kormány bal felén van lámpakapcsoló , irányjelző kapcsoló , kürt gomb
Gyertyahézag ? Szikra milyen színű és mennyire húz át ( pipa nélkül ) benzin ? Kap eleget? Van egy leeresztő csavar a karbi bal oldalán. Húzd le a túlfolyó csövet tegyél rá átlátszó műanyag csövet és tedd a karbi mellé függőlegesen. Nyisd ki a b. csapot utána a leeresztő csavart és a karbi alsó részének tetejétől kb. 6 mm.-rel lejebb kell lenni a benzinszintnek. Próbáld meg.
Szia,ezt mar próbáltam.igazabol szinte mindent próbáltam.azert tartok ott hogy felgyújtom!
Szia. Nézd meg , hogy indul e gyertyapipa nélkül. Csak tartsd közel a gyertya végéhez és indítózz. Nekem az volt a hiba.
Engedd le a karbiból a benzint.
Sziasztok!legyszi segítsetek mert felgyújtom!
Van valaki Kispest közelében?
Nem indul az xt600e
Pedig 2hete meg ment
Hali. Érdeklődni szeretnék, hogy a 350-esnek mekkora az ülésmagassága? 164cm vagyok és 72 kg.
Hát ja, igazság szerint valós 03-04-es érdekelne, ez a 99-től ez ilyen szükségmegoldás lenne, de akkor meg nem úgy ülnék rá, hogy én igen is ilyet akartam. Úgyhogy hamar ki is vertem a fejemből. Igazából a fiatalabbat meg nem érem föl, meg hülyeség is lenne olyan drága motor terepre venni, mert csak sajnálná az ember.
Crossnal még fontosabb az évjárat 2000es yznek a futóműve olyan mint egy trabi meg bmw a 2004es créhez képest. Pedig csak 4év van köztük. Gondolom régebbi évjáratoknal még érezhetőbb a különbség. :)
Sziasztok! most jutottam hozzá egy tt-hez és pár apró kérdésem volna első és legnagyobb problémám hogy meleg alapjáraton be dadog néha de ugyan ezt produkálja tiltás előtt is mintha kevés lenne a kaja kb másik problémám a blokk hangossága nem tudom szelep hang-e mekkora érték ezeknél a szelep hézag? köszönöm a válaszokat előre is.
ÁÁ, talán 99-ig mennék le, ha jó állapotú kívül, belül meg kb mindegy, ha olcsó. A robogóval is így voltam, fiatal meg minden, aztán egyszer csak kopogott, szétszedtem, hajtókar. Felújítottam aztán kész. Pedig azért vettem fiatalt, mert talán az nincs széthajtva még. Ennyi erővel öreget is vehettem volna.
Egyszer el kéne adnom! Meg meg is lenne a kiszemelt! Törekednék a gyáriasságra stb. Viszont nem tűnik rossznak.
Itt van pont egy eladó....
Akkor 95 ös gondolom nem érdekel.?
ok majd szólsz
az első ingyen lesz, mert még sosem csináltam ilyet
Igen, lehet megkérnélek majd, de ráér még bőven, csak Halason 1500ért csinálnak egyet, nekem meg 4kellene. Kicsit sokallom a 6ot érte.
én kb a legdrágább helyről rendeltem ott 120ft 1db 1 centi hosszú
a készlet meg olyan 13 felé
kellene javítani?
május 2. hétvégéjétől kb otthon vagyok hétvégente
Most néztem meg mennyibe kerül hozzá egy ilyen kukac... Hát itt Halason nagyon drágán csinálják.