belényes mellett voltunk elszállásolva
első nap átnéztünk pádisra, a többi 2 napon meg a környékbeli béli hegységben ténferegtünk
a nagybiharon még itt-ott van hó, pádis környékén már csak nyomokban volt
ez most egy teljesen soft túra volt, alig volt szopó benne
ami volt az a bénaság és a szar gumi miatt volt
bár volt vízmosásban kidőlt fa alatt motorcincálás, de ez elenyésző volt
Izé, de az új bakker. Ez nem jelent kb semmit, de az hogy minden boltban van az már jelent valamit. A motorom nem arról híres. Az új aranyáron van, bontani meg nem nagyon "boncsák". Érted mit akarok. Kopóalkatrészek olcsók. Pl láncvezetőt kapsz YZ-re valamivel 5 alatt. Az enyémre Ebay-ról 12-ért, az új 25 párszáz. Lehet egyszer fel kell újítani Az YZ-t is, de amennyit én hajtom...
Oké! Egyelőre hirdetem a motort, addig nem ruházok be pótalkatrészre, viszont féltem kicsit, mert nem olyan, hogy 7-ért veszek rá utángyártottat, mint a japán krosszokra.
A szebbiket 12e, a másik 6e, ha mindkettőt elviszed, 15e.
Ha a képen nem látszik a katica alatt kilyukadt a melegtől, kisebb a lyuk, mint egy 5 Forintos...
Csere alkatrész is szóba jöhet, fékkar fedél például.
Ufo utángyártott jó rá, amit YZ-hez adnak. Ugyan olyan, mint a gyári, csak a hátulja hosszabb, ami nem baj, mert így a sarat semennyire sem veri rá a hengerre. Amúgy kié a motor? Valamikor átmegyek az Ádámhoz is lehet hogy szombaton
Nem a döntéssel van baj, hanem sokat kell mennem aszfalton mire terepre érek és hamar elkopik a krossz gumi. Hátra találtam gumit ami nekem bevált (nagyobb sarat leszámítva) Kenda K270, de az első nem túl jó ebből :)
Sikerűlt kereket szereznem :D igaz nem Yamaha, de jó a kis TT-be :) ma ki is próbáltam krossz gumival, de nem aszfalt barát a nagy bütyök így veszek rá enduro gumit és lehet folytatni a terepezést picit magasabb hasmagasággal :)
Szevasz! Első lámpád nincs véletlenül? Esetleg ha van képed a hátsó sárvédőkről akkor megnézném. Igazából komolyan a lámpa érdekelne, de a sárvédőt féltem a legjobban, hogy törik. Újan elég húzós!
Írj emailt, vagy sms-t.
sajban.gergely@gmail.com
20 530 9315