Ha gondolod a lánc szett ben is tudok segíteni láncom igaz nincs de olyan lánckerekeket csinálok neked amilyeneket szeretnél jóval tartosabb mint a gyári és jóval olcsóbb is
Köszi , igazad van de az még sajna igen csak messze van. Jelenleg még ami hátra van az egy láncszett csere, első teló felújítás,himba felújítás, és amit a legfontosabbnak gondolok, az egy karter védőlemez beszerzése, nehogy kiüsse valami az alját:/
Szerintem amúgy kívülről rengeteget dobott rajta, hogy lepolíroztam az idomokat, amennyire tudtam.(sokkal fehérebb lett, egyes képeken teljesen fehérek az idomok, vakítanak:D, nem látni az élüket:D )
Kopaszka- köszi a felajánlást, de sajnos egyenlőre még ez váratós és ráadásul nem vagyok túl jó anyagi helyzetben, mivel még tanulok és támogatást nem kapok szüleimtől.. ráadásul mostanság ilyen alkalmi munka lehetőségeim sincsenek, szal kitudja mikorra jutok el odáig:S
Faszán néz ki grat hozzá!
Az a lényeg hogy a blokkja egyben legyen, amúgy nem egy leharcolt darabnak néz ki a képek alapján.
Egyébként én egy matricaszettet+kézvédőt vennék rá aztán csókolom.
Érdekelne egy-két dolog.
cserélgeted ?
Tavaszra mindenképpen cserés lesz a szett, mennyiért csinálod/csináltatod az első-hátsót TT600-ra?
kb mennyi zseton egy első lánckerék xr400 felirat nélkül?
Szerintem amúgy kívülről rengeteget dobott rajta, hogy lepolíroztam az idomokat, amennyire tudtam.(sokkal fehérebb lett, egyes képeken teljesen fehérek az idomok, vakítanak:D, nem látni az élüket:D )
Kopaszka- köszi a felajánlást, de sajnos egyenlőre még ez váratós és ráadásul nem vagyok túl jó anyagi helyzetben, mivel még tanulok és támogatást nem kapok szüleimtől.. ráadásul mostanság ilyen alkalmi munka lehetőségeim sincsenek, szal kitudja mikorra jutok el odáig:S
Az a lényeg hogy a blokkja egyben legyen, amúgy nem egy leharcolt darabnak néz ki a képek alapján.
Egyébként én egy matricaszettet+kézvédőt vennék rá aztán csókolom.