Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemáá Skeleton. Ön indítósa masina? :O
Valami elérhetőséget adsz nekem Kopasz?
Érdekelne egy-két dolog.
Na lőttem én is pár képet.
ezt nem nagyon értem
cserélgeted ?
az attol is fugg a tavaszra mennyiért tudok anyagot venni hozzá mostanság 6500ft ból kijött az első hátsó
Skeleton, te is feltudnál tenni 4-5képet? Megnézném a tt-d!
Te vagy az én emberem!
Tavaszra mindenképpen cserés lesz a szett, mennyiért csinálod/csináltatod az első-hátsót TT600-ra?
azért kérdeztem, mert most 2-3 lánckereket cserélgetek hogy kibírja a lánc élettartamát
vazz a xr400 2700 ft a lánckerék olyan olcsó hogy nemérdemes csináltatni :(
persze miért ne tudnám :)?
Na ez nagyon jól hangzik, mindenképp szólok, ha eljutok láncszett cseréig Köszi a lehetőséget
első lánckerék is tartósabb? bármilyen méretet/fogszámút csinálsz?
kb mennyi zseton egy első lánckerék xr400 felirat nélkül?
Kopasz postázni is tudod?
Ha gondolod a lánc szett ben is tudok segíteni láncom igaz nincs de olyan lánckerekeket csinálok neked amilyeneket szeretnél jóval tartosabb mint a gyári és jóval olcsóbb is
Köszi , igazad van de az még sajna igen csak messze van. Jelenleg még ami hátra van az egy láncszett csere, első teló felújítás,himba felújítás, és amit a legfontosabbnak gondolok, az egy karter védőlemez beszerzése, nehogy kiüsse valami az alját:/
Szerintem amúgy kívülről rengeteget dobott rajta, hogy lepolíroztam az idomokat, amennyire tudtam.(sokkal fehérebb lett, egyes képeken teljesen fehérek az idomok, vakítanak:D, nem látni az élüket:D )
Kopaszka- köszi a felajánlást, de sajnos egyenlőre még ez váratós és ráadásul nem vagyok túl jó anyagi helyzetben, mivel még tanulok és támogatást nem kapok szüleimtől.. ráadásul mostanság ilyen alkalmi munka lehetőségeim sincsenek, szal kitudja mikorra jutok el odáig:S
szeva van hozzá illő matricám ha nagyon szét nézek van egy polispor kézvédőm is hozzá
Faszán néz ki grat hozzá!
Az a lényeg hogy a blokkja egyben legyen, amúgy nem egy leharcolt darabnak néz ki a képek alapján.
Egyébként én egy matricaszettet+kézvédőt vennék rá aztán csókolom.
Igen műanyag
TT-nek a tankja műanyag? Így képről, műanyagnak tűnik.
AZ első képek, csak itt Bár nem ilyen minőségben szerettem volna a nagyérdemű elé tárni a gépet, de sajna most csak ilyenre telt
én mondtam de annyiért úgy sem adod ide esetleg egy 5 öst tudnék rá tenni de akkor csak 2 részletben az asszony még mindig nem melózik :(
Kösz a gyors választ! :)
motorikus alkatresz csak henger van minden más elkelt
Joker, komplett henger fejed, fedéllel együtt! van?