Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ide rakd már fel légyszíves a képeket, én is megnézném!
Szia minek olyan elavult techönika arra a motorra 2000 pénzért vettem digitálisat vízálló poráló 7 funkcioval ha kell küldök rola képet holnap nekem nagyon jól bevált van rajta napi számlálló+ össz km óra stb stb átlag sebessés hólnap meg mutatom a képeket szerintem többet ér mint kokecolni
ok. Azért kösz.
huhh hát, igazából én alapjáraton műszerfal nélkül vettem a tt-m:/ szal nem tudok konkréqat mondani, de majd a kolegák szerintem írnak valami használhatóbb hozzászólást is:)
XT600 müszerfalat TT600-ra feloperálni?
Szerintem kérhetsz nyugodtan
Hali.
Szeretnék 1-2 tanácsot kérni TT ügyben.
persze publikus, nekem 40-be volt fúrással és egyéni dugattyúval kicsit drága volt de ez van
Gerippo akkor várom a képeket :)
Köszönöm Kopaszka!
Hát igazából először annyit tudtam menni vele, ameddig a 2,5 liter benzin tartott szal tolhattam haza Melegedni meg melegszik de szerintem minden hasonló nagyköbcentis 4t enduró ilyen. Képet meg majd akkor csinálok ha rajta lesz az új dob de akkor megeresztek jópár képet
Hát igazából először annyit tudtam menni vele, ameddig a 2,5 liter benzin tartott
nézd csak jó az neked ezek a számok csak az évjáratok meg különböztetésére vannak itt egy kis segítség Yamaha / TT 600
Évjárat Kód Alvázszám Teljesítmény
1983-1984 (36A) 36A 36A-000101~ 43 Le (32Kw)
1985-1988 (59X) 59X 59X-000101~ 43 Le (32Kw)
1989-1992 (36A) 3SW1 59X-016101~ 43 Le (32Kw)
Hát hallod így már nem vagyok benne biztos, nekem teljesen más jelzések vannak.
Skeleton, hengerfejen hol van a kód? Ezeket találtam: Hengerfej jobb old. 1JV000, ugyanott mellette Y-4 és Yamaha logo és ahol van a karbi hengerfej csavarja mellet 1VJ, hengeren alul 34k02 és mellette a köbcenti...

Egyedül a 34K-t értem, de akkor ez a 1VJ meg Y-4 ezek mik?

Ettől még jó rá a Gerippo féle TT hengerfej?
Sziasztok!
Szerintetek megoldható durvább átalakítás nélkül "öreg" XT600 alá 17-es kerékszett rakása? Valaki már csinált ilyet? 160-as hátsó gumira gondolok. Mindenféle véleményt előre is köszönök.
Üdv.
Nézd meg milyen jelzés van a hengerfejeden, TT-n 2KF jelzésű hengerfej van, valószínű a te XT-den is, de azért kukkantsd meg.
Kepeket megvarom. TT-nek a hengerfeje jo (2kf) xt-re? Azt tudom, hogy par alkatresz egyezik.
helló!
első villa kompletten eladó yz 250ből tárcsafékkel gumival kerékkel
komplett (másik) 250 yz váz villával első kerékkel szint úgy fékkel,hátsó gátlóval,lehetőleg egyben eladó,
125 ktm sx alkatrészek eladók,gátlók,kormány,idomok,fékek,kerekek,csak a blokk és alkatrészei nincs meg,minden más megvan hozzá.
yamaha xt 600 blokk alkatrészek
yamaha xt 400 komplett motor bontás,550es karbi,
yamaha 600 tt összetörve az eleje,amúgy hibátlan volt,motorja ép 94es blokk ducatti sportob,yz idomok,egyben a motor 150e ,

érdeklődöknek elérhetőség: raziamotor@freemail.hu
06706590609
üdv Budai Bence
Amit leírtam csak az van, hengerfej benne a négy szelep (nem lett szétszedve) + a vezérműtengely a kerékkel. Egy működőképes TT 600-ba volt. Az árat te mondod, mivel te tudod neked mennyit ér, nekem nincs rá szükségem, de ne legyen sértő az ajánlat.
55 mi volt még benne ? vez lánc 17800 ft átlag 6200/ dbx4 szelep prox tőmítés készlet 18000eft ha 55 ből egüsztad akkor te nagyon jól jártál ha csak a dugó+ fúrás volt 55 akkor ............
Kösz a képeket, meggyőztél!
Így már értem, fúrás ingyé volt neked.
Csak azért keveseltem mert nekem 55-ből jött ki, mondjuk ott volt más is.
Gondolom mivel használt cuccok látszik rajtuk a használat ami egy enduronál természetes jelenség de érdekelne tőbb minden is legfőképp a dob meg esetleg ami nagyon kellene amiért pénzt is adnék az a km óra +spirál stb stb szóval látnom kell és egyezkedunk az árban ha jó neked is várom a képeket előre is köszi
Még annyit.: Mennyire kopottak a csészék? Szelephimbák nem mozognak? Nem kopott a b.tengely? Felülete a tengelynem milyen, Fényes vagy olyan égett színe van?
Előre is kösz...
Érdekel persze. 88' Yamaha XT 600 2KF-hez kell...
Ha tennél fel képet róla azt megköszönném. Szelepekről, síkról, meg a bütykös tengelyről ! Előre is köszönöm.
Am milyen árra gondoltál?