Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2.4 liter.
mennyi olaj kell a 600-asba srácok?
köszi,..van egy ismerősöm, az be tudja faszán állítani a szelepeket, akkor megkérdem,hogy utána e nézne
:)
Üdv Mindenkinek! :)
Használni tudom, csak csattog, mint az isten nyila... Igen 2kf hengerfej van rajt... (gondolom, mivel 88-as 2kf) Ismerős mondta, hogy bontóban belehet szerválni olyan 20e körül, de ha kapok 30e-ért komplett blokkot akkor inkább egyben... Vadászok aztán majd remélem találok, de lehet még ezt a szezont végig megy azt télire meg próbálok szerezni. Ha esetleg tudsz segíteni szerezni vagy ilyesmi azt megköszönném!

Ma voltunk túrázni olyan kb 70km-t megtettem vele... Problémám nem volt (le is kopogom).
Üdv!
Nem vagyok nagy szakértő de én a szelepek körül keresném a bajt.
Vagy esetleg próbálj meg több benzint adni neki, hátha.
Heló! Van egy TT 350-em és az a kis gondom vele, mikor ráadom a gázt neutrálba, akkor kicsit megmarad a gáz, majd visszaesik alapra. Kicsit nagyobb fordulaton ketyeg, aztán esik csak vissza,..ez mitől lehet? köszi a segítséget
Nekem meg beszart az egyik menet, a szívó oldali szelepeknél. Nem lettek megtépve a csavarok, már múltkor is, amikor szedtem szét éreztem, hogy kezdi megadni magát, most meg teljesen, úgyhogy kicsit szét kell majd bontani a gépet. Nagyon örültem neki, annyira hiányzott most ez...
hu most nézem mekkora ökörséget írtam..-.- mert nekem 14/50-es áttétel van:D de majd nekem is cserés lassan kövi áttételem 15/52-es lesz ennél nem szeretnék hosszabbat,mert nem fogja emelgetni az orrát
2kf hengerfej van rajta?
Ííjj, ez nem lesz kis meló mire találsz szerintem.
Tudod azért még használni, vagy teljesen gallyra van?
Sok sikert hozzá, ha tudok valamit szólok.
Skeleton, meg van mi a baj. Be kell szerezni egy jó, nem kopott hengerfejet! El van kopva az egész tengely... :S
Úgyszint 14/52.
Tavaszra csere érett lesz akkor előre 1 max 2-vel nagyobbat akarok, hátra pedig 50-est.
2-be ez is feljött simán dugózás előtt, most biztos vagyok benne hogy feljön 3.-ba gázra, de még egy darabig nem erőltetem.
VAn csizmám azzal nem lessz gond:D Neked milyen áttételed van?
Nekem 14/52-es van, és dugózás előtt 2-be még simán kiált kerékre hirtelen gáznál remélem most 3-ba is fogja csinálni a kicsike
Max 10 km-t megyek vele, aztán pihi van még le nem hűl.
Húú, hát elég brutál lett az előző állapotához képest, néha azért odarántom kicsit be ne köpje a gyertyát, megy mint a baszott ló
Berúgás nem vészes, nem lett sokkal nehezebb, csizmába simán lerúgom, de néha azért megmakacsolja magát, olyankor megizzaszt.
Egy csizmát azért szerezz be ha eddig nem tetted volna, biztos ami biztos.
na ok látom nem megy a helyesírás mamár, inkább megyek alszok egy kört:D
Hát ha az új dugódat akarod járatgatni akkor még szerintem óvatosan csapjad neki:DD Nekem is hamarosan kész lesz és már rohadtul várom Poénkodtak tt haveromék, hogy majd az új dugóval próbálgassam berúgni, mert hogy olyan nehéz lesz.. NEked milyen az új dugóvak?
Azt nem tudom mi lehet, ilyet még nem tapasztaltam.
2 hete van nálam, tehát még ideje se volt nagyon elromlani, próbálom járatgani de elég nehéz szülés lesz, melegszik mint az állat.
Talán holnaptól jön valamiféle lehűlés, majd akkor a lovak közé csapok!
Nekem pont erősebb a zaj, a meleg a blokk...

Mióta szervizelve lett a géped, baj nem volt vele?
Így van a hőtágulás miatt csökken a zaj mértéke.Nekem ugyanezt csinálta mikor dugó cserés lett, amikor bemelegedett csendesedett valamelyest de hallható volt.
De reméljük akkor hogy szelepállítással megoldódik, sok sikert!
Igen hallható, nem annyira hangosan, de hallható. Gondolom a hőtágulás miatt lehet kevésbé hallani. Csak furcsa, hogy a gyári könyv szerint állítom be és kopog, Kopaszka értékei szerint meg nem. (Nehogy félreértsétek, nem azt mondom, hogy Kopaszka mond baromságot ill. az ő értékeire semmiféle rossz előítéletem nincs) Csak érdekes, hogy a gyári papír alapján miért kopog, amikor nem szabadna neki. Na sebaj, holnap megnézem a másik értékekkel, azután majd írok. Lehet nem is a hézag miatt van a kopogás. De mióta megvan a motor lassan fél éve, csak a kötelező dolgokat kellett megcsinálni rajta, lehet télen kicsit szétszedem és körbenézek odabent. :)
Én is így vagyok. Melegen is kopog. Sőt melegen mit ha jobban kopogna...
Bemelegszik a motor akkor is halható kopogás?
Fasza, holnap ha nem esik én is átállítom azokra az értékekre amit Kopaszka mondott:) Remélem nem fog kopogni, ha igen, akkor pedig valami nagyon el van kopva...
Haza értem. Semmi változást nem vettem észre... Úgy indul ahogy ez előtt.
Még nem... tegnap jött meg a csavar, most indulok szerelni és kipróbálni... Remélem jó lesz :S