Fasza...
Mondjuk ha ilyen 40-45 napot kellene leülni, akkor lehet én is inkább leülném.(Csak nyári szünetbe, nem kéne hogy meghúzzanak suliban is) Nem lenne jó szüleim nyakába akasztani a büntetést.
-Jó lett így, lámpa pofás rajt :) Nekem is így van, csak nekem index is van XD... Nem mintha oly sokat használnám.....
Azért ez más eset amit linkeltél ott eltiltás már volt elötte meg se villany sem sisak stb stb tuti ivott is a bezárás meg szerintem csak azért van mert a birságot nem tutta kifizetni így inkább le üli én is ezt tenném főleg hogy napi 1500-2000/nap ha leülöd azért 40 ezret simán le lehet ülni még szabi alatt is
Heló! Van egy TT 350-em és az a kis gondom vele, mikor ráadom a gázt neutrálba, akkor kicsit megmarad a gáz, majd visszaesik alapra. Kicsit nagyobb fordulaton ketyeg, aztán esik cask vissza,..ez mitől lehet? köszi a segítséget
Nekem még szerelő mondta, hogy meglehet ezt próbálni: Tömítésre kensz tömítő pasztát, alulra felülre blokkra is... Szépen egyenletesen elkened rajt és óvatosan össze illeszted.
ÁÁ nem éri meg próbálkozni, főleg nem tömítéssel, vagy jó lesz vagy nem, inkább gyűjts még egy kicsit, 7-8000 körül van ha jól tudom, és minden patent lesz.
Na remélem jó lesz a géped, már én is szeretném egyben, és stabil motorikus állapotban látni a motorom. Már másfél hónapja szét van szedve a gépem. Anyagilag teljesen kifogytam:( és egy hegerfejtömítés választ el a céltól:S Azon görcsölök hogy valami kis "színezéssel" nem e lehetne az előzőt felhasználni
Jaja, nagyon tetszik. A gyári hátsó lámpával kicsit hülyén nézett ki. Pénteken lehet megnézem, azokkal a beállításokkal is a hézagot amit Kopaszka mondott. Szombaton meg megyünk le 4-5en a Dunához, várom már, remélem fasza lesz:)
Ne félj tőle, nem lesz gond. Vagy ha nagyon parázol menj vele egy 5-10kmert, utána bontsd szét (nem tart semmiből kb 10perc). Megnézed nem-e lazult ki, aztán annyi:)
Gerecsemotortól 1000ft-ért + a posta megint 1000ft...
Felhívtam volna itt a megyében lévő bontót, de 8-tól 17-ig lehetőket hívni, 3 napon keresztül hívtam őket... baszták felvenni...
Ezen a héten megjön aztán, felrakom és kiderül, hogy jó e a gép :S
Remélem semmi gubanc nm lesz vele, mert má 2 hete nem motoroztam , ráadásul 8.án szombaton túra Hajagra. azt is 1 hónapja halogatjuk... Remélem nem lesz semmi a gépemmel... :S
én a tapasztalatra adok 0.05 a szivó 0.09 a kipufogó persze hideg motornál így egy csepp hangja sincs még melegen sem nekem ez a tapasztalatom eddig bejött
Én is eléggé meghúztam, de nem annyira, hogy szakadjon a menet.Parázok tőle, hogy nehogy meglazuljon a 10es anya, (2x is ellenőriztem )
Most várok , hogy legyen szelepfedél csavarom, kedd-re lesz ha minden igaz. Utána majd kiderül az igazság.
Mondjuk ha ilyen 40-45 napot kellene leülni, akkor lehet én is inkább leülném.(Csak nyári szünetbe, nem kéne hogy meghúzzanak suliban is) Nem lenne jó szüleim nyakába akasztani a büntetést.
-Jó lett így, lámpa pofás rajt :) Nekem is így van, csak nekem index is van XD... Nem mintha oly sokat használnám.....
http://totalbike.hu/hirek/2011/10/05/jogsi_nelkul_irany_a_
borton/
Levettem a hátsó sárvédőt is a motorról, így sokkal esztétikusabb, de több sarat dobál a hátamra:)
Nekem még szerelő mondta, hogy meglehet ezt próbálni: Tömítésre kensz tömítő pasztát, alulra felülre blokkra is... Szépen egyenletesen elkened rajt és óvatosan össze illeszted.
(Motor szerelő mondta)
ha meghúzod nem lazul le az életben sem, csak arra ügyelj hogy a kis szárral húzd meg, mert a nagy szétcsavar mindent
Jol mukszik a lampad?
Felhívtam volna itt a megyében lévő bontót, de 8-tól 17-ig lehetőket hívni, 3 napon keresztül hívtam őket... baszták felvenni...
Ezen a héten megjön aztán, felrakom és kiderül, hogy jó e a gép :S
Remélem semmi gubanc nm lesz vele, mert má 2 hete nem motoroztam , ráadásul 8.án szombaton túra Hajagra. azt is 1 hónapja halogatjuk... Remélem nem lesz semmi a gépemmel... :S
Most várok , hogy legyen szelepfedél csavarom, kedd-re lesz ha minden igaz. Utána majd kiderül az igazság.