Menet próba volt már? Hogy viselkedik a motor ezekkel a kerekekkel? Milyen méretű gumik vannak rajta? Biztosan jól fog kinézni,de nekem a küllős kerekek jobban tetszenek. Olyat hol érdemes beszerezni? Az enyémben fordított telók vannak, ott kicsit macerásabb lesz a nyerget kijebb tenni, de láttam egy hirdetésen közbetétet,majd készítek egyet, aztán teszek rá egy 320-as tárcsát.
ha beállítod akkor utána tekerd körbe egyszer és ismét mérd meg a hézagot
én sosem nézem a csíkokat meg a betűket hanem amikor elengedi a szelepet akkor állítom be
lehet nem tudományos, de mindig jó lett
Ma én is szelephézagot állítottam a motoron. Kicsit hangosak voltak a szelepek azt hittem a hézag miatt, beállítottam de nem szűnt meg az a bizonyos "csattogó" hang. Nem tudom mit kellene megnéznem. Lehet megkérem majd egyik szerelő haveromat nézzen már rá:)
Arrafelé nemigazán vagyok ismerős, Akasztóig vágom!
Ezzel nem is lenne baj, valahogy odatalálnék, de most lett kész a motor 2 hónap után, nem igazán lehet vele csavarogni mert melegszik mint az állat, de majd egyszer, ha jó lesz szavadon foglak! :)
Sziasztok! Van egy TT 600e tip.Yamahám. Szeretném supermotósítani.Ha van ezzel a témával valakinek tapasztalata, kérem ossza meg velem.Olyasmire gondolok, hogy milyen típusú és méretű felnit szoktak rá tenni illetve milyen méretű gumikat kell beszerezni.
Sziasztok!
Szerelgettem egy kicsit ma is és észre vettem, hogy a szelephimba mozog álló helyzetben fel-le kb 1mm-t. Szelephézagot is néztem és akkor vettem észre. Nagy baj ha mozog a himba 1mm-t? Mi lehet a baj, bütykös tengely kopott vagy a henger fejet kell cserélni? Így ezzel lehet menni?
Előre is köszönöm... :(
Igazából a vázba karcol bele a lánc oldala, oda kéne valamit kitalálnom, vennem mert a villára csináltam már bakelitból láncvédőt mert már nem bírom ezt a súrlódós-csattogó zajt.
villán lévő gumi biszbasz csíkra gondoltál?
ha igen, akkor veszel egy műanyag vágódeszkát párszáz forintért a turkában, aztán levágsz egy akkora csíkot ami kell és már meg is vagy
Üdv balint-aprilia!
Kösz az infót, így van a hátsó villára gondoltam, azon belül a felső láncvezetőre, nem találok sehol hozzá, te hol tudtad beszerezni?
Hartán tengődök, kb egy 100-asra tőled.
mennyire jó lehet az aszfaltos túrán 90-100as tempóban dobozokkal mindennel
én sosem nézem a csíkokat meg a betűket hanem amikor elengedi a szelepet akkor állítom be
lehet nem tudományos, de mindig jó lett
Kösz Kopaszka, legközelebb küldök egy doboz sert :)
Ezzel nem is lenne baj, valahogy odatalálnék, de most lett kész a motor 2 hónap után, nem igazán lehet vele csavarogni mert melegszik mint az állat, de majd egyszer, ha jó lesz szavadon foglak! :)
Szerelgettem egy kicsit ma is és észre vettem, hogy a szelephimba mozog álló helyzetben fel-le kb 1mm-t. Szelephézagot is néztem és akkor vettem észre. Nagy baj ha mozog a himba 1mm-t? Mi lehet a baj, bütykös tengely kopott vagy a henger fejet kell cserélni? Így ezzel lehet menni?
Előre is köszönöm... :(
egy csomó földút van rajta
akasztóról van út hartára is és patajra is
néha nagyon kell figyelni mert sokáig víz állt réten és itt-ott már nem is látszik az út
ha igen, akkor veszel egy műanyag vágódeszkát párszáz forintért a turkában, aztán levágsz egy akkora csíkot ami kell és már meg is vagy
Yamaha world-nél rendeltem meg, 14e ft volt:S De a következő 20évben nem kell cserélnem:)
Kösz az infót, így van a hátsó villára gondoltam, azon belül a felső láncvezetőre, nem találok sehol hozzá, te hol tudtad beszerezni?
Hartán tengődök, kb egy 100-asra tőled.
2. oldalon a 40. cikkszámú láncgörgőt vettem és tökéletes.
Láttam bács-kiskun megyei vagy, megkérdezhetem melyik városban laksz?
TT600-ra tudnátok nekem ajánlani első láncvezetőt?