Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meghúztam őket, de nem téptem meg, még biztos bírnék rajta húzni:)
Menet próba volt már? Hogy viselkedik a motor ezekkel a kerekekkel? Milyen méretű gumik vannak rajta? Biztosan jól fog kinézni,de nekem a küllős kerekek jobban tetszenek. Olyat hol érdemes beszerezni? Az enyémben fordított telók vannak, ott kicsit macerásabb lesz a nyerget kijebb tenni, de láttam egy hirdetésen közbetétet,majd készítek egyet, aztán teszek rá egy 320-as tárcsát.
Kíváncsian várjuk az eredményt :)
yamaha xt 600 43f festés előtt így néz ki zxr 400 felnikkel.pár távtartó csapágy csere kopaszka féle féktárcsa és kész.
van valakinek újabb fajta csak önindítós tt-600as gépe?
mennyire jó lehet az aszfaltos túrán 90-100as tempóban dobozokkal mindennel
ha beállítod akkor utána tekerd körbe egyszer és ismét mérd meg a hézagot
én sosem nézem a csíkokat meg a betűket hanem amikor elengedi a szelepet akkor állítom be
lehet nem tudományos, de mindig jó lett
Mennyire húztad meg a himbákon a 10-es anyát? Nagyon megtépted?
Ma én is szelephézagot állítottam a motoron. Kicsit hangosak voltak a szelepek azt hittem a hézag miatt, beállítottam de nem szűnt meg az a bizonyos "csattogó" hang. Nem tudom mit kellene megnéznem. Lehet megkérem majd egyik szerelő haveromat nézzen már rá:)
A szelepeket beállítottam arra az értékre amit meg te adtál. Holnap vetek rá egy pár órát azt meglássuk mi lesz.

Kösz Kopaszka, legközelebb küldök egy doboz sert :)
Arrafelé nemigazán vagyok ismerős, Akasztóig vágom!
Ezzel nem is lenne baj, valahogy odatalálnék, de most lett kész a motor 2 hónap után, nem igazán lehet vele csavarogni mert melegszik mint az állat, de majd egyszer, ha jó lesz szavadon foglak! :)
Sziasztok! Van egy TT 600e tip.Yamahám. Szeretném supermotósítani.Ha van ezzel a témával valakinek tapasztalata, kérem ossza meg velem.Olyasmire gondolok, hogy milyen típusú és méretű felnit szoktak rá tenni illetve milyen méretű gumikat kell beszerezni.
állicsd be a szelepet rendesen és nem fog mozogni én ugyan így jártam az enyémmel mire rájöttem vagy 4 szer állítottam szelephézagot
Sziasztok!
Szerelgettem egy kicsit ma is és észre vettem, hogy a szelephimba mozog álló helyzetben fel-le kb 1mm-t. Szelephézagot is néztem és akkor vettem észre. Nagy baj ha mozog a himba 1mm-t? Mi lehet a baj, bütykös tengely kopott vagy a henger fejet kell cserélni? Így ezzel lehet menni?
Előre is köszönöm... :(
nézd meg a turistautak.hu térképét
egy csomó földút van rajta
akasztóról van út hartára is és patajra is

néha nagyon kell figyelni mert sokáig víz állt réten és itt-ott már nem is látszik az út
Lenne egy kérdésem. Szeretnék lemenni páran a Dunához motorokkal, véletlen Tabdiig nem tudsz földes utat Hartáról? Előre is köszi:D
Igazából a vázba karcol bele a lánc oldala, oda kéne valamit kitalálnom, vennem mert a villára csináltam már bakelitból láncvédőt mert már nem bírom ezt a súrlódós-csattogó zajt.
Igen, az is tökéletes, nekem is olyan volt rajta elég sokáig, csak aztán vettem egy gyárit:)
villán lévő gumi biszbasz csíkra gondoltál?
ha igen, akkor veszel egy műanyag vágódeszkát párszáz forintért a turkában, aztán levágsz egy akkora csíkot ami kell és már meg is vagy
Szia!

Yamaha world-nél rendeltem meg, 14e ft volt:S De a következő 20évben nem kell cserélnem:)
Erre gondolok.
Üdv balint-aprilia!
Kösz az infót, így van a hátsó villára gondoltam, azon belül a felső láncvezetőre, nem találok sehol hozzá, te hol tudtad beszerezni?
Hartán tengődök, kb egy 100-asra tőled.
Ha pedig a hátsó villára valóra gondolsz akkor én abból gyárit vettem, nem találtam utángyártottba rá valót (igaz nem is sokat foglalkoztam vele)!
http://e-motorparts.addel.hu/p...

2. oldalon a 40. cikkszámú láncgörgőt vettem és tökéletes.

Láttam bács-kiskun megyei vagy, megkérdezhetem melyik városban laksz?
Szevasztok!
TT600-ra tudnátok nekem ajánlani első láncvezetőt?
Szeva ha van rá lehetőséged vegyél már fel msn re ott jobban el tudnám mondani hogy a 600 ccm3 vel mi a szitu