Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia, én csak utcán használom, és szerintem tökéletes. Én 15-44es áttétellel járok, teljesen jó, de van 14es & 16os első lánckerekem is. 14es-el elég rövid, de ha megszokod és nem mész hosszú távokat városban nehéz megfogni. Szerintem jó választás, én 3 éve mászkálok vele csak városban 2 személlyel is, és nem kéne más!
Bezony, de ez inkább városi használat. :P
Mellesleg supermoto kerékkel kicsit alacsonyabb, ami a magas úriembernek már nem biztos, hogy annyira megfelelne és még ilyen kerekekkel egy hosszabb túra, hát nem lehet túl kellemes...
Túrázni akar valaki magas motorral:
V-Strom, Dominator, Africa Twin, Ténéré, GS...
Uraim akit esetleg érdekel lett egy feles matrica szettem olcsón megszámítom ha valakit érdekel
http://youtu.be/DJ9ynAKRe-g no comment utcai használat ennél több nem is kell
köszi a választ!
Utcán használnád a Tiédet? :O
Végülis ha jobban belegondolok, akkor ilyen LC4 kategória, tehát supermoto kerék és egész élvezetes lehet utcán is.
De akkor is 70% terep 30% utcai felhasználás a megítélésem szerint.
Szia természetesen alkalmasak az ilyen túrákra nekem tt600-r van kb 5.5-6l fogyaszt de ezt lejjeb is lehet vinni közüti forgalomban nagyon megálja a helyét mozgékony reagál a gázra kicsi a szervizigénye viszont ha figyeled ao olajat és a légszüröt meghálálja én szívem szerint is közuton használnám bár ez papir nélkül maceráns bár a sünök elöl könnyen meglehet lépni vele egy földutas kis terepezésel én személy szerint ajánlom az utazolya olyan 100-120 km de szerintem a magyar utakon nem is kell enél több
Szerintem akkor Neked inkább XT 600 való.
A TT-k inkább terepre valóak, az XT az olyan fele-fele.
A DR még lehet egy jó választás az utcai használat miatt.
Viszont ha leginkább városban használnád, akkor elég lenne szerintem egy 250-350-es gép.
Keskenyebb, keveset eszik, könnyebb. ;)
Tehát TT-R 250, DR 250/350.
Üdv!
Ez leginkább lánckerék áttétel-től függ, egy 600-asból ki lehet hozni sok mindent, nyomaték van bőven, enyém 110 körül megy végre, bőven elég szerintem, néha még sok is. :)
Szerintem egy bőséges 100/110-es tempó. Amikor én hoztam haza a gépem Veszprémből a 8-ason végig olyan 110 körül vígan 5-ben eljöttem. És még bírta volna.
Sziasztok nagygépes kollégák!

Jővő tavasszal/nyár elején szintlépést tervezek, esetleg egy tt-ttr 600 formáylában /vagy dr650/. Az enduro kivitel nem azért lenne nekem szükséges mert állandóan terepezek, hanem mert elég magas vagyok, eleve magas a motor és ezért átlátni az autók felett, ha dugó van simán átmegyek vele az árkon ahogyan a kis DT vel is szoktam stb. A gép javarészt városban lenne használva, néha kis terepezés itt ott, és néha országúti túra. Na itt a kérdés. Ha én délután úgy döntök ,hogy go balcsi, akkor egy ilyen gép milyen utazótempót kedvel mindjuk egy 150 km-es útvonalon? mert ez is egy fontos szempont.. Alkalmasak ezek ilyesmi vagy akár hosszabb osrzságúti ,autópályás túrázásra ha éppen úgy hozza az élet? persze nem bötykös cross gumival...

Válaszotokat előre is köszönöm!
Kössz a gyors választ!
sziasztok supermoto felnik párban eladó 33000ft postával együtt30 605 6883 a tárcsákat vásárlás előtt kipolírozom--más felnik iylen méretben kb 50 000be kerülnének!
szia a tömítés olyan 0.8-1 mm szokott lenni a teleszkópba pedig 7 dl olaj kell
18as csőkulcsot vágj megfelelő méretre
én hegesztettem egy krovafejet rá
Üdv! Újabb kérdéssel fordulnék hozzátok,remélem lesz aki tud segíteni. Az első kérdésem az lenne, hogy hány mm-es lehet a hengertalptömítés, illetve a hengerfejtömítés 43f-es xtnél. A második kérdésem pedig az lenne,hogy mennyi olaj kell az első telóba.
Előre is kössz!
anyag költség ha boltban veszel meg mindent kb 15 e ft azt mondom menj be egy méh telepre ott kb 3000 ből meguszod
Azt is elmondod hogy lehet gyertyát cserélni? :)
Én próbáltam (59X-es 1989-es), de valahogy semmivel nem férek be oda...
értem, és megkérdezhetem hogy, milyen anyagáron vannak ezek a cuccok?(saválló lemez,meg cső)
http://www.sportmotor.hu/motor... a kupokat savállóból esztétikus meg csinálni maga a cső pedig aluminium perfo cső is saválló
Kopaszka" ! Láttam te már csináltál dobot, én is tervezek majd egyet összeállítani, de előttem megkérdezném, hogy milyen anyagokból csináltad, és maga a hozzávaló az kb milyen anyagi vonzatú? Előre is köszönöm!
A 93'-ról tudnál feltenni pár képet nékem?
Sajnos van egy kisebb kifizetni valóm, ha szerencsém lesz akkor jövő héten megvenném (feltéve ha meglesz és neked ez nem e gond)
Postával együtt 5000?
Kösz szépen, kipróbálom az egyiket, remélem jó lesz.
Üdv!
NGK DPR7EA-9, DPR8EA-9, ez nekem nagyon jól működik.
5. éve használom.

Üdv.
Jana
Üdv skacok!
TT600-ba tudnátok ajánlani valami jóféle gyertyát?
Kösz előre is!