puff ez jó kérdés bár szabin vagyok mostanában de olyan zsufoltak a napjaim és hozzád lemenni nem 20 perc meg meg nézni azt az elaktronikát de első körben azt mondom péntekre lesz pontos bekötési rajz elküldöm ha azzal sem érsz el semmit akkor ha minden igaz hétfőn lesz pár szabad órám akkor leszaladok de ezt sem ígérem 100% ra de a rajz meglesz péntekre az tuti
Tiszavárkonyi vagyok te meg csépai erről jut eszembe egy Pintér Zsolt nevezetű fickot nem ismersz véletlenül ? amúgy el tudok menni meg nézhetem meg dumcsizzuk mikor
Már próbáltam mindenhogy, h a kis ablakban legyen a jelem, próbáltam már úgy is h a lánckeréken lévő "vonalakat vízszintbe teszem, Persze mindeközben a "T" lent jó helyen volt....
passz így hibásan került hozzám is ugyanúgy raktam össze honnan tudom meg hogy fordítva van e.nem nagyon akarnák találgatni mert a bontós troják azt mondta hogy gyors elbirom bazni az ujj cdi is
már szereztem másik cdi t így sincs szikra próbáltam a trafót aksiról az jó valószínű hogy tekercs lessz de nem tudom hogy kell ki mérni mijen érékeket kell mérnem szakadást néztem azzal nincs baj
Keresd, Zolit... Mondd, hogy a TT-s Gergő ajánlotta
http://motoworld.hu/kapcsolat....
TT600-am hengeréhez keresek tömítés szettet, ha tudnátok nekem valamilyen oldal címet ajánlani azt megköszönném!