Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen meg
a 43f el megegyezik a henger-hegerfej
sikerült könnyen leütni kössz szépen a felvilágosítást
ha lehet fotozd már körbe nekem ugy jobban megy ha látom hogy mivan a motorban
fuu vazze ez jó kérdés de szerintem fel lehet azt tenni nézd meg hogy nem-e elforgattátok a vezérlést 180 fokkal mert akkor beverhet és akkor is ha a dugattyu fórdítva van felrakva van benne 2 db benyomat az a kipufogó szelepek felé kell hogy álljon
Azt honnan tudhatom meg, hogy nem 43f-re való a hengerfejem, kell lenni rajta vmi felöntésnek, vagy vmi más?
az igaz beszéltem az előbb a sráccal akinek eladtad a belgradát mondta hogy te is játszottál az elektronikával egésznap szoptam a bekötési rajzot de mostmár belegabajodtam teljesen holnapig ismét feladom
ha öninditos a belgrada akkor nem jó bele mert azokban 1 tekercsel több van a töltés miatt
szerintetek jó a 43f es tekercs a belgradába esetleg a lendkerék biztos vagyok benne hogy a tekercsnek vagy lendkeréknek lessz baja más minden jó
n-narancs=trafó pozitiv
p/f-piros_fehér=trafó negativ
z/f-zöld fehér=jeladó
k/s-kék sárga=jeladó
k-kék=üres jelző
f-fekete=test
nem értem a képen hogy a fehér/fekete honnan és mért megy egy hejre le tudnád írni melyik vezeték hová megy kössz
még csak a futóműnek estem neki azért ha rá jönnénk mi van vele meg nyugtatna,csak az alkatrészek közt találtam egy másik blokkot aztán kiváncsiságból felhivtam 3napos hirdetés volt aztmondja a tag hogy elkelt kérdezem menyiért azt mondja száztíz így úgy döntöttem szerencsét próbálok bontva 1perc múlva hívott egy faszi azt mondta ma vissza hív
szeva látom már akkor nem kell sem mennem sem a bekötési rajz az elektronikához mert szétkaptad a motort :( mostmár 1000% hogy nincs áramod a cdi ben de aszem ez már nem is számít
Agyaltam rajta én is. Szerintem egy hengercsere tokkal vonóval elég lenne neki, Ez a legegyszerűbb verzió, legkevesebb bontással...
mond neki hogy megcsinálom ki veszük a te blokkod el hozza az övét 2nap éskész most van rá időm
hívott egy tag 1percre rá hogy felraktam karbival együtt mondtam neki százat,irány árat
Nem tudom még... Ma keresett egy srác, neki így kellene váltóhibásan,az övébe a vezérlés ment gallyra, és vitt mindent magával. Most szerelőt keres, aki összeépítené a kettőt... Ha nem férek vele össze esetleg akkor. Mennyi lenne?
nem kell a blokk a tt be
Tudom, voltál lent nálam
még nem teljesen de neki estem van egy 43f es xt m papíros átrakom a belgrada futómüvét csinálok supermotot a többit meg eladom beleuntam
Szétbontottad a belgradat? Néztem apróba...
egy vezeték onnan hiányzik ez 100% péntek este lesz fotó rolla
nincs msn de töltöttem le tt600re 5ch s 2004 es service manualt de edig jónak tűnnek a bekötések esetleg diodák nincsenek számomra ez tűnt hiányosnak de úgy tünik mintha az elektronika nem kapna áramot
nem tekercs baj van hanem vagy a bekötés a rossz vagy valami test baj lesz ma van msn ed vegyél fel adatlapomon van cim ott tudok kuldeni serice manuált a motorodhoz abbol bárki betudja köni jól
ja vezetékelésel az a baj hogy nagyon gánynak tűnik
tekercset ki tudnád mérni ha elvinném esetleg nem tudnál egy másik belgradát amibe kipróbálhatnánk az elektronikát